Pardusla İlgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
Pardusla İlgili
Arkadaşlar Pardus hoşuma gitmedi silip hard diskimi geri kazanmak istiyorum. Bilgisayarım>yönetici>disk yönetiminden sildim ama açılıştaki grup yüzünden xp yi bir daha açamadım. pardusu tekrar kurdum ve xp yi tekrar açtım. Dizüstünü arkadaştan satın aldım ve xp cd vermemişler. Sadece ghost cd si vermişler o yüzden xp yi cd ile başlatıp R tuşuna basıp kurtarma konsoluna giremiyorum. O yüzden Pardustan nasıl kurtulacağım çözümü yok mu formatta çekerim ghost cd si ile ama o zamanda müziklerin yedeğini almakla uğraşmak zorunda kalacağım. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Pardus'tan anlamam. Dosyaları evdeki başka bir bilgisayar veya başka bir kullanıcı varsa ağ bağlantısı yoluyla yedekle ve XP yükle.

Clausius Clapeyron

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Feb 8 2006, 01&#58;38 AM) [post=274401]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Pardus&#39;tan anlamam. Dosyalar&#305; evdeki ba&#351;ka bir bilgisayar veya ba&#351;ka bir kullan&#305;c&#305; varsa a&#287; ba&#287;lant&#305;s&#305; yoluyla yedekle ve XP yükle.
[/b][/quote]
son çarem o olacak &#351;uan xp ye eri&#351;ebiliyorum yar&#305;n olmazsa müzikleri yedekleyip xp yi yeniden kuraca&#287;&#305;z ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt