Pardus linux izlenimlerim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
    Konu Sahibi
Pardus linux izlenimlerim
Yav gün geçmiyorki benim pc'ye bir şeyler olmasın.Geçende yine durduk yere reset attı ve sonra bummm!Virüsün teki sistem dosyaları silmiş :D.Bende bıktım tabii CD'lerimi kurcalarken birde baktım zamanında bilgisayar dergilerinden alınmış.Ama yüzüne bile bakılmadan (nasıl olsa beleş cd içinde programdan ne fayda gelir hesabı) yer işgal etmekten bir işe yaramayan yeşil bir CD buldum Pardus Linux 2007.Kurulum falan nerden baksan bi yarım saat sürdü.Birde baktım CD romu görmüyor.Kasaya o tekmemle içeri gömüldü.Şu anda bir tekme izi hala duruyor :).Neyse efendim kurduk ya bunu hemen bu kurcalayayım dedim.Windows'a bin basar ne virüs ne kasma nede hata raporlar.Tabii bazı ters giden yerlerde var.Mesala Youtube benzeri sitelere Mahkeme Kararına Takılmadan girerken ve videoları açarken (hiç bir hileye başvurmadım tunnel siteleri vb.), FACEBOOK'un videolarını flash player desteklenmiyor deyip açmıyor.Şu anda bi tane Windows emulatörü buldum bi kurulsunda diğer izlenimleri bildireyim.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sadece internete girenler için süper bir işletim sistemi. Virüs tehlikesi hayatta yok.

Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum.Program sorun değil Windows Xp'de çalışan tüm programlar çalışıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt