Paraya Doyacaksınız :P

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

morellino

Üye
    Konu Sahibi
Paraya Doyacaksınız :P
Arkadaşlar yeni bir kazanç kapısı buldum. Sizinle de paylaşmak istedim.
Bildiğiniz üzere;
adf.ly
linkbucks.com
tlinkpara.com
gibi internet siteleri mevcut. Bu sitelerin genel amacı link kısaltarak para kazandırmak. Ama tabiiki de oranları çok düşük ve elimize iyi bir miktar geçmiyor. Yeni bulduğum yöntem ile paraya doyacaksınız :D

Hitlen.TK diye bir site var. Bu site ile 10 saniyede 2 kredi kazanırsınız, burdan kazandığınız her kredi de sizin adf.ly, linkbucks.com veya tlinkpara.com linkinize bir ziyaretçi kazandırır. Bu sitelerin verdikleri miktarlara bakarsak;
adf.ly ziyaretçi başına 0,0005$
linkbucks.com ziyaretçi başına 0,0001$
tlinkpara.com ziyaretçi başına 0,0002$ yani 0,0003TL
Ufak bir hesaplamayla günde 3 saat açık bıraksanız Hitlen.TK yı 2160 kredi kazanırsınız günde. Bu da adf.ly'de yaklaşık 1$, linkbucks da 0,2$, Tlinkpara da 0,6TL. Aslında bu paralar hiçbir şey ifade etmez. Hitlen.TK nın en can alıcı noktası ise alt üyelerinizin kaazandığının %25 i kadar da sizin bonus olarak kazanmanız. Biraz çalışırsanız çok büyük paralar kaldırabilirsiniz. Ben şuan günde bu sistemden 10$ kaldırıyorum. Bence siz de bir deneyin. ;)

Revengeful

Emekli Yönetici
bırak ya :ehe

morellino

Üye
    Konu Sahibi
Ben sadece paylaşmak istedim yap die zorlamıorum kimseyi internetten biraz araştırın lütfen emeğe saygı.:off:

Revengeful

Emekli Yönetici
Teşekkürler konu için o zaman :)

morellino

Üye
    Konu Sahibi
saol da hiçbirşeye önyargılı yaklaşmayın araştırın cevabınızı ondan sonra verin.

Revengeful

Emekli Yönetici
Buna benzer bir çok site sahte. O yüzden dedim :)

morellino

Üye
    Konu Sahibi
ben de denedim doğru söylüorsun çoğu sahte. denediğimden paylaşayım dedim. ama yapıp yapmamak sana kalmış. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt