:d:
PhyscoDevil Üye !!Burak!!' Alıntı: he veya ekinler dize kadar azcık gel bize kadar sana bir koleksiyon göstersem bir yatak boyu kadarrr yanlış anlamayın he sakın Genişletmek için tıkla ... aynen böyle dedim bi kıza
!!Burak!!' Alıntı: he veya ekinler dize kadar azcık gel bize kadar sana bir koleksiyon göstersem bir yatak boyu kadarrr yanlış anlamayın he sakın Genişletmek için tıkla ... aynen böyle dedim bi kıza
'Maxi Genç Üye halil09' Alıntı: herşey paramı.. burda buluşulcak kişi sevgilimse sadece yan yana olmak bile yeter. ( bence böyle olmalı değilse zaten at gitsin ) Genişletmek için tıkla ... öyle tabi ama sorulan şey farklı --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: he veya ekinler dize kadar azcık gel bize kadar sana bir koleksiyon göstersem bir yatak boyu kadarrr yanlış anlamayın he sakın Genişletmek için tıkla ... sence mümkün mü
halil09' Alıntı: herşey paramı.. burda buluşulcak kişi sevgilimse sadece yan yana olmak bile yeter. ( bence böyle olmalı değilse zaten at gitsin ) Genişletmek için tıkla ... öyle tabi ama sorulan şey farklı --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: he veya ekinler dize kadar azcık gel bize kadar sana bir koleksiyon göstersem bir yatak boyu kadarrr yanlış anlamayın he sakın Genişletmek için tıkla ... sence mümkün mü
Mustafa Dümen Üye Para yokken yanına gittim.. kız bıraktı asıl sorun ona söylemem di . Çok ağır geldi bana . (
Burak Üye Berkan (:' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- sence mümkün mü Genişletmek için tıkla ... mümkünlüde herşey mümkün
Berkan (:' Alıntı: --------------- Ekleme --------------- sence mümkün mü Genişletmek için tıkla ... mümkünlüde herşey mümkün
'Maxi Genç Üye !!Burak!!' Alıntı: mümkünlüde herşey mümkün Genişletmek için tıkla ... yazdgın son cümleyi kastetmistm
!!Burak!!' Alıntı: mümkünlüde herşey mümkün Genişletmek için tıkla ... yazdgın son cümleyi kastetmistm
CoDeYs Üye kız beni eve çagırıyor ondn rahatım ama param olmadımı da ya ben ders çalişiyorum en iyi kurtulma yolu
kız beni eve çagırıyor ondn rahatım ama param olmadımı da ya ben ders çalişiyorum en iyi kurtulma yolu