Halit O.
Emekli Yönetici
Benim g3te birçok darbe olmasına rağmen çatlak yok,kasma donma ısınma cihazı zorlamana bağlı bir durum ki ben iphone kullanırken bile ısınıp kastığını biliyorum.G3 alınmaz. Kasıyor, ısınıyor, kasa çatlağı sorunları var.
Ayrıca neden C4'e bakıyorsun ki o fiyata Z2 var.
Z2 de IPS ekran kullanıyor diye biliyorum.Z2'nin de ekranı çöp.
G3 daha iyi.Z2 de IPS ekran kullanıyor diye biliyorum.
G3 ün ekraniyla z3 z3+ plus bile karsılastirilamaz güneş tepede banamisin demiyorZ2 de IPS ekran kullanıyor diye biliyorum.
Doğru g3 gün ışığında daha zayıf bir ekran deneyimi sunuyor.G3 ün ekraniyla z3 z3+ plus bile karsılastirilamaz güneş tepede banamisin demiyor
Sen hiç kullandınmi bilmiyorum ama eline alıp bakmadigin bir cihazsa hiç yorum yapmaDoğru g3 gün ışığında daha zayıf bir ekran deneyimi sunuyor.
O fiyata z2?G3 alınmaz. Kasıyor, ısınıyor, kasa çatlağı sorunları var.
Ayrıca neden C4'e bakıyorsun ki o fiyata Z2 var.
Z2 1200-1300'e bulunabiliyor. İnternette bakabilirsin sitelere.O fiyata z2?
Kardeş bimeksin önünden geçiyordum girdim bir bakiyim dedim benim cihazida yanına koydum ben 3g ile cihaz wifi ile bağlı ramlerini temizledim sonra karşılaştırmaya başladım kesinlikle g3 arayuzu hızlı c4 ün ama g3 dede arayuz hiç yabana atilacak gibi değil ekranda baya doluydu adımsayar felan açık hep smart notice var 200mb yiyo ramden nerdeyse gerçi cihazda g4 port rom var cloudy g3 fakat bu romun performansi orjinal arayuze göre aşırı bir artış göstermiyor bazen önde bazen geride kalıyor kamera olarak bende c4 daha iyidir diye düşündüm ama z3 ve amiral gemileri kadar yüksek bir kamera yok g3 daha iyiydi ön kamerası iyiydi ama cihazın arada fazla fark yok öyle hayatını değiştirip başka bir pencereden bakacak kadar tasarım zaten karşılaştırmak bile yanlış çok kaba g3 e göre performans ve multitaskingde g3 daha iyi ama 1 dk fark yok arasında 4 saniye 5 saniye gibi ordaki telefonun boş oldugunuda düşünüp ele alirsak g3 daha iyi bir seçim gibi ele verdiği hisse tatmin edici yani sağlam kasası olduğunu düşünüyorum zaten bant felan takılı olduğu için arka kısımları fazla inceleyemedim sesi karsilastirmadim ama g3 ün hoparlörü 1w gücünde gayet iyi dolby audio desteği purresound quad beat kulaklilari felan o konudada gayet üst düzey yinede karar sana kalmış benden bu kadarO fiyata z2?
Bence deArkadaşlar paralel ithalat g3 almaya karar verdim.
Sonuçta elektronik sizin de söylediğiniz gibi biraz şans işi.
C4 alıppişman olma olasılığımm daha yükaekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?