Pantech, 5 inç HD ekran ve 13MP kameralı Vega S5 akıllı telefonunu duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Pantech, 5 inç HD ekran ve 13MP kameralı Vega S5 akıllı telefonunu duyurdu


Pantech, Android işletim sistemli Vega S5 akıllı telefonunu resmen duyurdu. Galaxy S3 katili olarak nitelendirilen Güney Koreli üreticinin yeni amiral gemisi, üst düzey özellikllerinden çok ön yüz tasarımıyla dikkat çekiyor.

5 inç büyüklüğünde HD (1280 x 720 piksel) çözünürlüklü IPS LCD ekran, 28nm Krait işlemcili Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960 çipset, 4G LTE iletişim teknolojisi, 13MP kamera, 2100mAh pilin eşlik ettiği Vega S5, sıfır çerçeve "Zero Bezel" tasarımı sayesinde 4.5 inçlik bir akıllı telefon ile neredeyse aynı genişliğe sahip.


Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini, kendi geliştirdiği kullanıcı arayüzü ve ek uygulamalarla zenginleştiren Pantech, Vega S5'i Güney Kore'nin SK Telecom operatörüne özel olarak geliştirilmiş. Şuan için maalesef dünya genelinde satışı yapılması planlanmıyor. Koreli tüketiciler cihazı 4 Temmuz'da ön siparişle satın alabilecekler. Teslimat ay sonunda gerçekleşecek.

Üst düzey modellerini sadece Kore pazarında satışa sunan Pantech'in fiyatlandırması da pek sizleri sevindirmeyecek. Vega S5'i satın almak isteyenler 900,000 Won, yani yaklaşık 800$ ödeyecek. Özellikleri oldukça iyi olsa da Pantech Vega S5, fiyatı ve satışı için seçilen pazardaki Samsung üstünlüğü sebebiyle bir Galaxy S3 katili olmaktan epeyi uzak görünüyor.
 


>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
beyler bi dağılın diyecek telefon budur türkiyede alinmaz ama satildigi yerlerde kavurur
 
KayraBey

KayraBey

Üye
Gerçekten güzel duruyor.
 
ZaZuM

ZaZuM

Üye
boyle iyi modellerin çikmasi iyi türkiye de satilsa ilgi görür
 
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Türkiyedeki önyargıyı unutmayalım yıkılması zordur

Katılıyorum.Hava atmak için Blackberry - Iphone alan kocaman bir kitle varken bu telefon sadece küçük bir teknoloji sever kitlesine satılabilir.


- - - Eklendi - - -

Bu arada bütün blackberry'ler Iphone'ler para için alınıyor demedim hemen sorun çıkarmayın :ehe Sadece hava atmak için alan çok kişi var onu söyledim.
 
15097

15097

Üye
Güzele benziyor :eller:
 
Superfan

Superfan

Üye
İşlemci ve ekran iyiymiş.
 
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
İyi cihaz.Ama pahalı.
 
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Bir s2 gördüm orda tasarım açısından
 
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Çok harika telefon yahu :kıskıs: Bayıldım tam hayalimdeki tasarım yani :)
 
klongs

klongs

Üye
​800 dolar çok pahalı
 
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Çöp. :kotu:
 
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
çöp tabi tasarım dandik bir,o fiyatı asla haketmez iki,arayüz rezalet üç. Önüne gelen telefon üretmemeli bu da dört.
 
15097

15097

Üye
çöp tabi tasarım dandik bir,o fiyatı asla haketmez iki,arayüz rezalet üç. Önüne gelen telefon üretmemeli bu da dört.
tasarımını fiyatını arayüzünü bende beğenmedim ama işlemci kamera falan iyi :spr
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt