panoramatik 360 panoromik fotoğraflar çekin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
panoramatik 360 panoromik fotoğraflar çekin
uygulma istek bölümne bir kaç arkadaşın isteği üzerine bulup indirip kurup denedim. çok güzel bir uygulama. panoromik fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. uygulamayı kullanmak çok basit açtığınızta kamera açılıyor ve daha sonra hangi manzarayı çekecekseniz art arda sağa doğru giderek tek tek fotoğraf çekiyorsunuz. çekerken bir öncekinin son kısmını siluet şeklinde göstererk yardımcı oluyor, çekme işleminiz bitince tekrar use diyerek bu defa cancel diyorsunuz ve panoromik fotoğraf oluştur şimdiye tıkladığınızda art arda çektiniz 4-5 yada daha fazla fotoğrafı birleştiriyor. odamın fotoğrafını çektim, ilk denemelerimden biriydi ve odanın küp olması çok çok iyi olmasına engel oldu ama yinede güzel oldu. manzara fotoğraflarını çekerken özellikle çok işinize yarayacak bir uygulama. püf noktası bütün resimleri çekerken konumunuzu muhafaza etmeniz gerekiyor sadece bir miktar sağa kayarak çekmelisiniz.

uygulamanın 1.2 versiyonu

buda uygulamanın 2.1 versiyonu

• Beğen
Tepkiler: yunus3787, " Tehlike ", alpaga ve 1 kişi daha

Revengeful

Emekli Yönetici
Sağol :)

cptalperen

cptalperen

Üye
sağolasın

Aziz™

Üye
teşekkürler sağol

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
sizde saolun arkadasaalar iyi kullanimlar herkeze

erengelebek

Üye
güzel çalışma olmuş eline sağlık. devamını bekliyoruz

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
    Konu Sahibi
tesekur ederim ama bu benim calismam deil genellikle alinti yapip arkadaslarimla paylasiorum cunku bana gelen programlarin tamami almanca ondan dolayi paylasamiorum bu senin konun arkadasim asil senin emegine saglik

futbol123

futbol123

Üye
tesekkurler:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt