PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

Sponsorlu Bağlantılar

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah bunda medya tuşu çalışıyordur Kotamın faturasını sana ödetirim ona göre:ehe

Yahu çalışmayan şeyi niye vereyim yapmayın Allah aşkına. Bir haftadır test ediyorum bir kere açılmamazlık yapmadı. Hep söylüyorum, kapanıyorsa eğer, sebebi programlar. Bende hiç kapanmadı.

SEKOLELE

yine yaptin yapacagini allah razi olsun kardes

PriZm

PriZm

Üye
Yahu çalışmayan şeyi niye vereyim yapmayın Allah aşkına. Bir haftadır test ediyorum bir kere açılmamazlık yapmadı. Hep söylüyorum, kapanıyorsa eğer, sebebi programlar. Bende hiç kapanmadı.
Şimdi yükledim.
Telefon Açılmıyorrrrrrrrrrrrrrrr:vur
Benim hatamla oldu galiba ama...

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesajdaki v52 dosyalarıyla flaşlayacaksın. Yoksa açılmaz, normaldir.

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
O zaman çalışmaması normal. PNHT tabanlı olduğundan rofs2 ve core uyumlu olmalı. Onunla beraber kur :oke:

PriZm

PriZm

Üye
O zaman çalışmaması normal. PNHT tabanlı olduğundan rofs2 ve core uyumlu olmalı. Onunla beraber kur :oke:

Yükledim:oke: gözlemlerim:
Daha açılır açılmaz XM tuşu çalıştı:heyo:
N8 İconları çok güzel görünüyor:yuru
Tema efectleri biraz kastırıyor(Ben değiştirdim NFE den) Problem yok;
Rehber acaip hızlı açılıyor:yuru
Kamera Öteki fwlere göre daha net çekiyor gibi
Önceki versiyona göre hız farkı var
Bug yok gibi...:oke:

chucky43

chucky43

Üye
Aang67 üstadım 4x4 u ne zaman yayınlarsın acaba 1 saate yayınlarsan onu beklıcem ama yayınlamassan 3x4 u kulanıcam şimdiden kolay gelsın

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
PANDORA_2ndEdition_Yeni_by_TLnY_4x4.rar (68.13 MB)

4x4 linki geldi. Test etmedim.

chucky43

chucky43

Üye
4X4 için saol deneyim bug varsa yazarım

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj zaman sorunu hariç ben de dahil kimsenin gözüne birşey çarpmadı :oke:

chucky43

chucky43

Üye
PriZm

PriZm

Üye
Tek Kelime ile en güzel fw hiç bug yok
Tekrar saol Aang:yuru

--------------- Ekleme ---------------

Kurduktan sonra Hafıza kartında boot,Media diye klasörler oluşuyor içleri boş bunlar ne işe yarıyor ?

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
Tek Kelime ile en güzel fw hiç bug yok
Tekrar saol Aang:yuru

--------------- Ekleme ---------------

Kurduktan sonra Hafıza kartında boot,Media diye klasörler oluşuyor içleri boş bunlar ne işe yarıyor ?

boot içerisine istediğin startup.gif ve startup.mp3 dosyalarını atarsan açılış sesi ve resmi oradan okunur. :oke:

Media'yı da zamanında birşey için yapmıştım yararlı birşeydi ama tam olarak hatırlayamıyorum. Sanırım videoları Videolar/TV içerisinde göstermeye yarıyordu :bilmm

PriZm

PriZm

Üye
boot içerisine istediğin startup.gif ve startup.mp3 dosyalarını atarsan açılış sesi ve resmi oradan okunur. :oke:

Media'yı da zamanında birşey için yapmıştım yararlı birşeydi ama tam olarak hatırlayamıyorum. Sanırım videoları Videolar/TV içerisinde göstermeye yarıyordu :bilmm
Bİlgiler için saol:oke:

AlpReis

AlpReis

Üye

Hımm tamam, oldu. Denemeye devam son sürat,

majeste63

Üye
aang67 bu fw yi yükleyince tel hacklenmiş mi pluyor

are-x

Üye
fw süper olmuş ellrine sağlık ama şu teme efektindeki kırmızı noktayı nasıl silcez gıcık kapıyorum o noktaya :D

enes3161

Üye
bnm gördüğüm eksik msn programı çalışmıyor hata veriyor....

Üst Alt