Açılışta 'pandora Series' yazıyorya mesela bu reklamornegin acilista noluyoki![]()
e arkadaşlar bırakında o kadar olsun, o kadar emek verip hazırlayan kişi bir kaç reklamını eklesin. sizler yapın, sizlerin reklamlı fw.leri dolaşsın forumda. lütfen bunlarla uğraşmayın, içeriğine bakın fw.lerin.Açılışta 'pandora Series' yazıyorya mesela bu reklam
Kardeş ben zaten uğraşmıyorum reklam beni etkilemiyor ama önüme gelen böyle şeylere reklam diyore arkadaşlar bırakında o kadar olsun, o kadar emek verip hazırlayan kişi bir kaç reklamını eklesin. sizler yapın, sizlerin reklamlı fw.leri dolaşsın forumda. lütfen bunlarla uğraşmayın, içeriğine bakın fw.lerin.

aynen katılıyorumonlar reklam görmemişler, verilen emeği görmeyip ona takılmak, yapılan verilen emeğe saygısızlıktır. o tür şeyleri reklam olarak algılayanlar kendi fw.leri yapıp eklesinler siteye, bizde görelim, dimi yani.

Aang67 galiba modlamayı bu akşam bitiremiyecek gibi gözüküyorArkadaşlar Linkler ne zaman eklenecek acaba bide bunu deneyelim :=)

arkadaşlar bu konu alıntı. başkalarının emeklerini başkalarına mal etmeyin.Aang67 galiba modlamayı bu akşam bitiremiyecek gibi gözüküyor![]()
arkadaşlar bu konu alıntı. başkalarının emeklerini başkalarına mal etmeyin.

Buda konunun smiley rekoruArkadaşım nerden alıntı..
Yoksa dh den mi..
Orada kim vermiş bu konuyu bir bak..
"Aang67" olmasın, oradakide.
Yani bunlar aynı adam olabilir mi?
Aynı adam bu..
Kendi üretimini farklı sitelerde yayınlıyor..
İftira atma..![]()

arkadaşlar v52 yi deneyen varmı acaba conversation programında mesajlar karışıkmı geliyor acaba yoksa normal mi