PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

Sponsorlu Bağlantılar

muharrem19811

Üye
n drive vı önceden kuruyordum flas attıkktan sonra diğer v52 dede kurmuştum ama bunda kuramadım dahili bileşen diyor. artı yazı dilinde türkçe yok yada be yapamadım kurarken.. yani türkçe karakterler yok

--------------- Ekleme ---------------

birde biri aradğı zaman ingilizce yazıyor ansver falan diye cevapla demiyor yani %30 a yakını ingilizce

TheRock72

Üye
allah aşkına bu fw dosyalarında bir eksik yok mu .v01 veya v20 gibi bir dosya daha olması ferekmiyor mu

Üstat

Üye
peki ya arkadaşım şimdi telefonda başka bir cfw yüklü (c6 fwsi) acaba direk üzerine yükleyebiliyor muyuz yoksa v52yi tekrar jafla kurup onun üzerine mi bunu yüklüyoruz?

ercan845

Üye
Arkadaşlar slm sayın pandora arkadaşım ben hepsini yapıyorum en sonunda not found hatası alıyorum bana yardımcı olabilirmisin

doganpolat

Üye
v52 için dosylaraın için RM-356_52.0.007_prd.rofs2.V20 dosyası içinde yok

ercan845

Üye
Slm arkadaşlar bende 5800 XM var hepsini yapıyorum not found hatası alıyorum lütfen yardımcı olabilirmisiniz

uzmburak

uzmburak

Üye
allah aşkına bu fw dosyalarında bir eksik yok mu .v01 veya v20 gibi bir dosya daha olması ferekmiyor mu

ya arkadaslar lutfen biraz bakinin koskoca yaziyo haftasonu diye arkadas bazi buglari halletmek duzeltmeler yapmak icin bazi dosyalari kaldirdi takip edin eski mesajlari falan okuyun:vur:pro:

uzmburak

uzmburak

Üye
_prd.rofs2.V20 uzantılı dosya yok v51 ve v52 klasörelerinde

ya arkadaslar diyirumki 2 rar dosyasi indirceniz toplam 3 dosyaniz olacak suan sadece tek dosya var v51 ve v52 onlar tek basina bi ise yaramiyor v52 ise indircen istedigin menu stiline gore haftasinu eklenecek olan linklerden birini indirip zevkine gore 3x4 mu istiyon artik nasil istiyosan indircen yani suan buglari halletmeye calisiyo arkadas biraz beklicez yani:):aha:

Şehriyar

Şehriyar

Üye
tesekkürler

mutluadam

Üye
aagn neler yapmışında haberim olmamış ya :) hafta sonu hatasız sürüm çıkarcan değilmi? hayırlı olsun.

keko9

Üye
beklıyoruuz :)

uzmburak

uzmburak

Üye
sabirsizlikla bekliyorum sahsen:)

Misfits

Üye
arkadasım cok sagol tesekurler ama bunları ben ındırdım ve nasıl yapılcagını bılmıyorm ılk defa boyle bırsey yapıcam bana yardımcı olursanız sevınırım :))

mutluadam

Üye
arkadasım cok sagol tesekurler ama bunları ben ındırdım ve nasıl yapılcagını bılmıyorm ılk defa boyle bırsey yapıcam bana yardımcı olursanız sevınırım :))

aslana sormuşlar niye ensen kalın diye her işimi kendim yaparım da ondan demiş. :) daha önceki anlatımlardaki gibi işte c6 ya kurulum nasılsa. bak onlara. özetle nokia ovi suit kurulu olcak ve telefonu, daha önceden kurmadıysan ovi suiti kurduktan sonrada pc suit modunda bağla driverlerde kurulsun. sonra ovi suiti tamamen kapat. virüs programını devre dışı bırak, güvenlik duvarını kapat. jafı kur sonrada rarın içinden çıkan mavi apartman simgeli dosyayı masaüstüne al. indirdiğin modifikasyon dosyalarınıda masaüstüne v.b belli bir klasörün içine al. sonra kurulum basamaklarını izle gerisi kolay zaten. bu anlattıklarım temel şeyler.

nereharme

nereharme

Üye
Yalnız yeri değil ama şu müziklere nasıl lyric(Şarkı sözü) ekleyeceğiz bilen varmı?

minilyrics programını kullan dostum. %80 istediğin şarkıların sözlerini kendisi buluyor be otomatik olarak mp3e gömüyor olmazsa lyrcseditor programlarından kendin de yapıp mp3e gömebilirsin şarkı sözlerini

PriZm

PriZm

Üye
minilyrics programını kullan dostum. %80 istediğin şarkıların sözlerini kendisi buluyor be otomatik olarak mp3e gömüyor olmazsa lyrcseditor programlarından kendin de yapıp mp3e gömebilirsin şarkı sözlerini
Aang67 Yeni linkler ne zaman geliyor çatladım ben burda:ehe
+
Program için saol denedim buluyor:oke:

uzmburak

uzmburak

Üye
diger cfw lerin birinde pandora icin reklam kayniyo falan dedi biri ne demek istedi acaba:S

PriZm

PriZm

Üye
diger cfw lerin birinde pandora icin reklam kayniyo falan dedi biri ne demek istedi acaba:S
Azda olsada o diyene katılıyorum pandorada biraz reklam var:hmmm(açılış ekranı,bluetooth vsvs)

Üst Alt