PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

Sponsorlu Bağlantılar

openstar

openstar

Üye
işte tema kullanmak isteyenlere:

MaxiCep.Com - Bilgilendirme

Bu arada resimde gördüğünüz programlar sizi yanıltmasın orj. yok çoğu..
Bir çok şeyi ben ekledim.. Saygılar..

Bu arada bu keylock pro. neden çalışmıyor olabilir...

Newpronik

Üye
arkadaşlar v52 yi deneyen varmı acaba conversation programında mesajlar karışıkmı geliyor acaba yoksa normal mi

akrep16

akrep16

Üye
ya bunda java lar neden çalışmıyor oyun, program

volkan_al

volkan_al

Üye
Evet java çalışmıyor , sanırım java yüklü değil fw de aing67 bir el atar mısın kardeşim.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
rofs 2 dosyasini gerekli programla ac.

indirdigin o dosyayi da siscontents die bi programla ayristir.

ve cikan klasorleri rofs2 nin icine kopyala rofs2 dosyasini repack diyip tekrar birlestir.

yeni rofs2yi flasla.bitti.

volkan_al

volkan_al

Üye
saol yükledim çalıştı ama fw nin içinde z sürücüsüne yüklü gelse daha ii degil mi yaklaşık 10 mb ye yakın c sürücüsünden yer gitti

Ben dahili bileşen hatası alıyorum indirip direk sis den kurdugumda sen nasıl yükledin kardeş onu ?

rofs 2 dosyasini gerekli programla ac.

indirdigin o dosyayi da siscontents die bi programla ayristir.

ve cikan klasorleri rofs2 nin icine kopyala rofs2 dosyasini repack diyip tekrar birlestir.

yeni rofs2yi flasla.bitti.

Denedim ancak telefon ilk açılırken logodan sonra restart atıyor sürekli. Beceremedim sanırım java atmayı

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
teli flashladım açıldı ilk bastıgım tuş medya tuşuydu ve şak diye açıldı :D

---------------

Aang67 kardeş yeni linkler eklerken ayriyeten tema efektli linklerde eklermisin lütfen buna hiç alışamadım :D

bendede arada açılmıyor medya menüsü :islik kapatıp açılınca bir düzeliyor bir düzelmiyor. hard format atınca düzeliyor restart yapınca açılmıyor yeniden başlatınca açılıyor falan.Arada boğuşuyoz telefonla böyle :D ama FW gerçekten iyi :oke:

realdjferdy

realdjferdy

Üye
indirdiğim tüm linkler 3x4 şeklinde cfw yi sevdim bunu flashlamadan nasıl 4x4 veya 5x4 yapabilirim

--------------- Ekleme ---------------

USB OTG (OnTheGo) diğer ismiyle USB HOST kablosu bulsak bundada usb host sistemi olurmu bilgisi olan veya deneyen varmı acaba

bora_berk

Üye
kardeşim ilk verdiğin linkten 3x4 ü indirdim kurdum çok güzel fakat sorunsuz yazmışsın oviye bi türlü giremedim donuyo kalıyo sonrada kapanıyo kendi kendine ne yapabilirim

teveci

Üye
arkadaşlar benim tel 5800 bu yamayı(yama olarak mı geçiyor bilmiyorum kusura bakmayın) kuracam ama daha önce hiç buna benzer bişe yapmadım ve nasıl kurulacağı hakkında en ufak bilgim yok yardım edebilirmisiniz nasıl kuruluyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

emretutar2000

Kapalı Hesap
Arkadaşlar yazılım hack 'li mi? Yoksa her yazılım yüklerken sertifikalandırıcaz mı?

realdjferdy

realdjferdy

Üye
aynen bendede çoğu internet bağlantılı uygulamalar çalışmıyor ama arkadaşın linkleri kaldırma nedenide bu zaten ben şimdilik böyle takılcam hafta sonu düzeltmesi çıkarsa yüklerim, bu arada donmalar takılmalar menüye atmalar sıklaştı umarım onlarda düzelir

Aang67

Aang67

Üye
    Konu Sahibi
aynen bendede çoğu internet bağlantılı uygulamalar çalışmıyor ama arkadaşın linkleri kaldırma nedenide bu zaten ben şimdilik böyle takılcam hafta sonu düzeltmesi çıkarsa yüklerim, bu arada donmalar takılmalar menüye atmalar sıklaştı umarım onlarda düzelir

Nedeni o değil.

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
bu nasil sorunsuz fw.bari sorunsuz yazma da millet laf carpmasin.

ceyk001

Üye
şimdi indiriyorm güzeldir inş. ;)

kabablinko

Üye
tşk

Üst Alt