PANDORA C6v20 2nd Edition [01.01.2011] [v52] [Sorunsuz] [3x4|4x4|5x4]

Sponsorlu Bağlantılar

uzmburak

uzmburak

Üye
yapma ama sabırsızlıkla bekliyordum bu akşam kurcaktım oldumu şimdi:)
bu arada bence hafıza kartı ikonunun bir zararı yok onun için uğraşmana gerek yok yani:)

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
java için javaruntime kurmak yeterli değilmi ?

--------------- Ekleme ---------------

:S yükleyenler var fakat ben yüklemeye kalkınca Yüklenemiyor! Bu Dahili Bir Bileşendir diyor :S neden acabaa :D

sado_27

sado_27

Üye
evet arkadaşlar cfw cok guzel olmus ama bendemı sorun cıktı yoksa sonradan hatamı yaptım hata su nagavasyon donup kalıyor bıde ev ekranı hıc yok ama gerı kalan yanı cok guzel

jnrknys

Üye
hocam dosyaları sorunsuz yukledim fakat ne resimdeki evteması var ne surukleyerek tus kilidi açma nede kurulumdan sonra gelecek yuklu programlar. sadece senin dosyalarını kullndm artı olarak dil dosyası attım o kadar. neden gozukmuyor hiçbirşey?

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
programlar içni menüdeki uygulamalara gir ortan auto installer i aç ordan seçeneklere bas ve yükle gibisinden bi seçenek var ona bas otomatik olarak yükler ev ekranı ise bilmiyorum bende geldi zaten kişiselin içinde ev ekranı teması yok.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
Arkadaşım Bence Menü Ekranını Büyük Yapmalısın Saat Felan Kısmı OLMASIN...4X4 Yapınca Çok iyi oluyor ve fazladan tema yüklemezsen yadi phnt'nin yaptığı temaların olması yeterli bence ama diğer herşey iyi bu fw de eline sağlık ;)

jnrknys

Üye
programlar içni menüdeki uygulamalara gir ortan auto installer i aç ordan seçeneklere bas ve yükle gibisinden bi seçenek var ona bas otomatik olarak yükler ev ekranı ise bilmiyorum bende geldi zaten kişiselin içinde ev ekranı teması yok.

hocam bende autoinstallerda yok ev ekranıda. sadece internette buldugum bir dil dosyasını koydum ek olarak .V01 ile biten. oteki dosyaların hepsi indirdiklerim zaten. bu dediklerinizin hiçbiri yok bnde. o dosyayı eklemedenmi flashlayım telefonu? dil dosyası ekli değil diye koymuştum.

PriZm

PriZm

Üye
Bu sürümünde Medya tuşu Bugu bulan varmı?
Bende formattan sonraki iki açılış boyunca açılmadı.
nedense hep bunlar PANDORA'da oluyor:ehe

enes3161

Üye
YARDIM!! bu menü 3*4 ü nasıl indirecez..

uzmburak

uzmburak

Üye
nazar deyiyor:D cok bekleyeni var ya:D

kadirkurtyesil

kadirkurtyesil

Üye
Arkadasım bu v 52 dosyasını indridim ansıl kuracam. AYRİYETTEN NAVİFİRMDEN BİRŞEY İNDİRECEKMİYİM

uzmburak

uzmburak

Üye
yok arkadasim orda menu 4x3 4x4 fln var ya onlardan birinide indircen v52 dosyasiyla beraber ama onlar haftasonu eklenicek galiba yani biraz beklicez:)

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
Bu sürümünde Medya tuşu Bugu bulan varmı?
Bende formattan sonraki iki açılış boyunca açılmadı.
nedense hep bunlar PANDORA'da oluyor:ehe

teli flashladım açıldı ilk bastıgım tuş medya tuşuydu ve şak diye açıldı :D

---------------

Aang67 kardeş yeni linkler eklerken ayriyeten tema efektli linklerde eklermisin lütfen buna hiç alışamadım :D

uzmburak

uzmburak

Üye
tam olarak ne zaman eklenicek yeni linkler bilen varmi:D

openstar

openstar

Üye
arkadaşlar bende tuş kilidi hiç çalışmıyor.. yapmadığım kalmadı.. NLOCK PROGRAMI YÜKLEDİM BENDE
Onun dışında bir Sorun yok.. Çok hızlı.. Tema yükleyince çok hoş oldu.. (leather black teması çok yakıştı)

İşte görüntüler: :d:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
resimler görünmüyor :allalla:

openstar

openstar

Üye
ŞİMDİ GÖRÜNÜYOR RESİMLER...
söylemeyi unuttum Aylin Ablada konuşmuyor..Küsmü ne anlamadım..

keko9

Üye
bugunde yuklucektım ya lınklerın kaldırılması kotu oldu:)
neyse hatalar gıdınce ındırıcez artık beklıyoruz ıyı calısmalar kolay gelsın :)

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
aylin abla alıngan bi tip :D

bu arada tema şahaneymiş :D

Üst Alt