InfraRedd
Üye
üstad ben flashlıyorum fakat telefon açıldıktan sonra yine orjinal sürüm çıkıo yaw kafayı sıyırdım resmen, bu kim bilir kaçıncı flashlayışım.. indirdiğim dosylar
PANDORA C6v20 2nd Edition Türkçe Yazma Dili Eklenmiş Sürüm 4x4:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[/URL]
dediğin gibi birleştirip öyle attım ama yine olmuo yine olmuo.. kaçırdığım bi yer mi war anlamadımki!! daha önce defalarca yaptım bunu, yine bir şey kaçırıorumdur die c6 kurulumunun baştan sonra resimli anlatımına baktım yine yok.. bi yardımcı olursan sewiniri.
bu arada henüz kullanamadım ama yine de ellerine, emeğine sağlık...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok Güzel ama Hatalar Ufaktan ÇIkmaya Başladı
16GB Hafıza Kartını Bir Türlü bu CFW de Okutamadım
Türkçe Dil ile Gerçekten Güzelce Uğraşmışsınız ama bu versiyondada İnglizce Kullanmak Daha iyi
Not: 5228 e Flashladımve Çalıştıda
Orijinal sürüm çıkyor derken?
Yahu ben anlamıyorum bu diğer forumda onlarca kişi sorunsuz kurulum yapıyor bu forumda adam gibi kurabilen kişiye pek rastlamadım
yani eskisinden hiçbir farkı olmuyor, yeni fw kurulu olmuo, değişikliklerin hiç biri yok. bildiğin v51yüklenio yine..
eline sağlık 10 numara bi fw olmuş
Cok basarılı fw ler ortaya koyuyorsunuz.sizden bu basarınızı n8 de de denemenizi istiyorum n8 fw nokia 5800 e yukleeyi deneyin
eline sağlık güzel olmuş zaten fw de güzeldi biraz özel olacak ama ilk meaajın başında yazanlar nedir şaircemi yazılmış yoksa rapçıların söylediği gibi bişeymi ben anlam veremedim daha öncede bi yerde böyle bir şeye rastlamıştım
selam saolasın kardeşim eline sağlım yeni linklerdeki yenilikleri yaptıkca bildirmen mümkünmü acaba yeni linkler var değişiklik yoksa beklemek istiyorum rehber falan tamamen türkçe olana kadar ?
Rehberin çoğu zaten Türkçe. İngilizce olan kısım fazla değil ancak çevrilecek satır fazla. Tamamını çevirebilmem mümkün değil yüzlerce satır var belli başlı kısımları çevirebileceğim değişiklikleri yazacağım
Yarın bildiririm. Saat vermiyorum.
T9 çalışıyomu ?
bunu n97mini ye kurablirmiyim ?
Özel mesajla bildirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?