sondevrimvismi
Üye
panasonıc nv-gs27 dv kamera uygun fiyat garantisiyle.
kamerayı 3 yıl önce sıfır olarak aldım.fakat kamerayı hiç kullanmadım desem yeridir çoğu özelliğini bilmiyorum bile. bugüne kadar sadece 5 saatlik gömrüntü aldım.anlıyacağınız oldukça temiz ve kamera almak istiyenler için bulunmaz bir fırsat kamerayı kutusuyla aldığım halinde vereceğim.kutunun içinde bulunanlar:
-kullanma klavuzu
-usb kablosu
-skarter giriş portu
-tv ya bağlamak için skarter kabloları
-kamerayı sadece elektirikte kullanmak için kablosu
-li-on batarya (1 kaset doldurabilecek kadararalıksız şarjı dayanır 1 kaset=1,5 saat)
-bataryayı doldurmak için aparat
-bataryayı doldurmak için aparatın elektirik kaploları
-nv-gs27 dv kamera
kameranın bir çok özelliği bulunmakta hepsini buraya yazamam (koşarken görüntü alma , sporcu modu , sinema modu , foto çekme özelliği ... )kamerada 30x1000 zoom özelli bulunmakta.eğer aldığınızda kutudan bunlardan herhangibiri çıkmazsa anında para iade-ürünü geri alma garantisi var.
365tl =kutu+kargo ücreti(satıcıdan)
350tl=kutu +kargo ücreti(alıcıdan)
-kullanma klavuzu
-usb kablosu
-skarter giriş portu
-tv ya bağlamak için skarter kabloları
-kamerayı sadece elektirikte kullanmak için kablosu
-li-on batarya (1 kaset doldurabilecek kadararalıksız şarjı dayanır 1 kaset=1,5 saat)
-bataryayı doldurmak için aparat
-bataryayı doldurmak için aparatın elektirik kaploları
-nv-gs27 dv kamera
kameranın bir çok özelliği bulunmakta hepsini buraya yazamam (koşarken görüntü alma , sporcu modu , sinema modu , foto çekme özelliği ... )kamerada 30x1000 zoom özelli bulunmakta.eğer aldığınızda kutudan bunlardan herhangibiri çıkmazsa anında para iade-ürünü geri alma garantisi var.
365tl =kutu+kargo ücreti(satıcıdan)
350tl=kutu +kargo ücreti(alıcıdan)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan da kameranın özelliklerine bakabilirsiniz.