Paintde 500 Saatde Yapılan Şaheser

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FrontmaN

FrontmaN

Üye
Benim duvarkağıdım...

Exclima

Exclima

Üye
vay be mükemmel olmuş
hem de paint shop pro, photoshop, vb. programları kullanmadan

<div class='quotetop'>(D3N1Z &#064; Feb 8 2006, 12&#58;47 AM) [post=274356]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hayır 20 etmiyor 500 saat 200 küsür
[/b][/quote]

kardeşim yanlış hesaplamışsın gün sayısını
1 gün 24 saat ise 500 saatte yapılan bu eser yaklaşık 21 gün sürmüş demektir

RockFord Fosgate

Üye
helal olsun herıfe walla&#33;&#33;&#33;

mAd_girL

mAd_girL

Üye
şimdi bende herkes gibi daha önceden verilmişti diyimde ya ben inanamıyorum bence yapılamaz bu kadar ama yapmışsadaaa helal valla bende bi ev bile çizemezken millet neler yapıyo

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
werilmişti bu bide ben inanmiyorum yaf kırkbin tane resim işleme yazılımı dururken hangi sivrizekali paintle ugraşırki

troublesome

Üye
sivrizekalığından değiil..profesyonel bi programla yapılsaydı bu kadar heyrete düşüp,konuşur muyduk hakkında

keano

Üye
heheh.. adam piksel piksel boyamis galiba...

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Resme zoom yapın daha çok hayrete düşeceksiniz odanın içindeki televizyon felan gözüküyo yaa

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Walla ne dicem bilemiom helal olsun &#33;&#33;&#33;&#33;

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
yalancı dünyayı zaten çiziyoruz hergün

darkred

darkred

Üye
süper olmuş walla çok ince çalışılmış

crows

crows

Üye
çok iiyiii beeee

impavidus

impavidus

Üye
Harbiden helal olsun bunu yapana çok emek vermiş müthiş bir şaheser yaratmış

Fatihyet

Fatihyet

Üye
bana göre paintte bunu yapmak mümkün değil. delinin biri kuyuya bi taş atmış bizde çıkarmaya çalışıyoruz. böyle saçmalıkmı olur yaa

gknky

gknky

Üye
bence yapmıştır adamlar
ama kimse picasso nun yerini tutamaz

Vassili

Üye
<div class='quotetop'>(isok &#064; Feb 7 2006, 03&#58;04 PM) [post=273871]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
aynı kartpostal&#33;.. boşa kaç saat emek harcamış çarşıda bunların matbadan saniyede kağıda basılanları var
[/b][/quote]

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(equilibre &#064; Mar 3 2006, 07&#58;20 PM) [post=290014]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bana göre paintte bunu yapmak mümkün değil. delinin biri kuyuya bi taş atmış bizde çıkarmaya çalışıyoruz. böyle saçmalıkmı olur yaa
[/b][/quote]
dusuncene karsı cıkmıs gıbı olmyım ama mumkun tabiki 500 saat ugrasmıs bu adam bır ınsan 500 saat calısacak ve bunun hakkını vermek lazım bence

Fatihyet

Fatihyet

Üye
<div class='quotetop'>(D3N1Z &#064; Mar 11 2006, 05&#58;30 PM) [post=295326]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(equilibre &#064; Mar 3 2006, 07&#58;20 PM) [post=290014]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
dusuncene karsı cıkmıs gıbı olmyım ama mumkun tabiki 500 saat ugrasmıs bu adam bır ınsan 500 saat calısacak ve bunun hakkını vermek lazım bence
[/b][/quote]

bunu paint de değil photoshop da yapmıştır demek istedim. Neden paint le zama kaybetsin???

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Photoshopta herkes yapar.Önemli olan paibtte yapmak.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(equilibre &#064; Mar 11 2006, 10&#58;05 PM) [post=295468]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(D3N1Z &#064; Mar 11 2006, 05&#58;30 PM) [post=295326]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
[/b][/quote]

bunu paint de değil photoshop da yapmıştır demek istedim. Neden paint le zama kaybetsin???
[/b][/quote]

zaten önemli olan da paint&#39;e olmasi emek harcamişş o kadar stres&#39;e girmiş ama bence değimiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt