Package Disabler Pro v3.0 (Samsung Root'suz Sistem Uygulamalarını Dondurun)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Package Disabler Pro v3.0 (Samsung Root'suz Sistem Uygulamalarını Dondurun)

Gereksinimler : Android 2.2+, Samsung Cihaz

Uygulama ile Android cihazınızda gereksiz gördüğünüz sistem uygulamalarını root gerekmeden dondurabilirsiniz.

Not: Kullanırken dikkatli olun çalışması gereken bir uygulamayı dondurursaniz format atmanız gerekebilir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: xmustx, Anil-D ve Silinen Üye 2505573

xmustx

xmustx

Üye
Teşekkürler.Bildirim panelindeki s finder ve quick connect devre dışı kaldı ama ikiside oradan kalkmadı.Onun da icabına bakabilse iyi olurdu :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Android 5.1 de kaldirilabiliyor guncelleme gelmedimi size :)

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap

Uygulama ile Android cihazınızda gereksiz gördüğünüz sistem uygulamalarını root gerekmeden dondurabilirsiniz.

Not: Kullanırken dikkatli olun çalışması gereken bir uygulamayı dondurursaniz format atmanız gerekebilir.

:tşk:

sonye olmazmı

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
xmustx

xmustx

Üye
Note 3 5.0.1 bile alamadı ki
Aslında onun için bir program vardı cihaz rootlanıp o yazılım devre dışı bırakılıyordu.Yazılım adını bilen varsa ve diğer uygulamalardan da bağımsız çalışıyorsa onu devre dışı bırakabilirim. @teknolojibaronu sen bilirsin.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Aslında onun için bir program vardı cihaz rootlanıp o yazılım devre dışı bırakılıyordu.Yazılım adını bilen varsa ve diğer uygulamalardan da bağımsız çalışıyorsa onu devre dışı bırakabilirim. @teknolojibaronu sen bilirsin.

Luky patcher ile dondurabilirsiniz.

xmustx

xmustx

Üye
Rootlamam

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Anlamadım o yazılım dediğin ne? Ben sistem uygulamalarının çoğunu kullandığım için silmiyorum ama sileceğim varsada rootlayıp sistemden siliyorum.

• Beğen
xmustx

xmustx

Üye
Hah işte o sistemden sildiğin şeyin adı gerekiyor

xmustx

xmustx

Üye
İlk mesajlarımda anlattığım gibi o 2 uygulama devre dışı kaldı.Ben bildirim panelindeki artıklarının durmasını sağlayan şeyi soruyorum..

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
xmustx

xmustx

Üye
O zaman bu konu ve uygulamayı neden paylaştın kardeşim ? :) yok olmuyorsa da çık kapıdan git de dememen lazım..

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
O zaman bu konu ve uygulamayı neden paylaştın kardeşim ? :) yok olmuyorsa da çık kapıdan git de dememen lazım..

Nerden nereye bagladin?? neyi nasil anladin??
Konuyla yazdiklarinin ne alakasi var?

Root gerektiren bir islem icin root yapmam yazmissin beklentin ne acaba???

xmustx

xmustx

Üye
Sen nereden ne çıkardın?? Root istesem zaten senin konuda işim ne ? ;) ikincisi ise sen root ettiğin zaman bildirim panelindeki orada yazdığım iki uygulama tepsisini sileceğim zımbırtıyı kaldırabiliyormusun diye sn. @teknolojibaronu na sormuşum.Yani eğer o şekilde de olmuyorsa "o şekilde olmuyor maalesef" dersin olur biter gözüm anlaşıldı mı..

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Sen nereden ne çıkardın?? Root istesem zaten senin konuda işim ne ? ;) ikincisi ise sen root ettiğin zaman bildirim panelindeki orada yazdığım iki uygulama tepsisini sileceğim zımbırtıyı kaldırabiliyormusun diye sn. @teknolojibaronu na sormuşum.Yani eğer o şekilde de olmuyorsa "o şekilde olmuyor maalesef" dersin olur biter gözüm anlaşıldı mı..

O sekilde olmuyor maalesef

xmustx

xmustx

Üye
Teşekkürler ❤

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Teşekkürler. Uygulamayı güncel tutarsan sevinirim [emoji4]

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt