p990i yardım??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abc01

Üye
    Konu Sahibi
p990i yardım??
ekrana dikkatli bakıldığında çok hafif ekranda özellikle alt pil göstergesinin oldugu bölümde yatay titreşimler gözüküyor.bir arkadaşımın p990 nında da aynı şey var acaba bu normalmidir?forumlarda genel olarak p990larda bu sorunun olduğu söyleniyor(hertz hızından dolayı pil düşükken artıyor diye)çok rahatsız edici diyil ekranda video izlerken yada resimçektikten sonra reimde herhangi bir renk karışımı yada titreme olmuyor ancak normal ekrana dikkatli bakıldğında görülüyor alt kısımda özellikle acaba bu normalmidir?
saygılarımla

gsl122

Üye
dostum bende p990i kullanıyorum bende birşey yok

remedious

Üye
bende p990i kullanıyorum.bende sorun yok

adinsas

Üye
beyler ben sony anti propogandasına başlıyorum piyasaya bi telefon sürüyolar arkası yok ne program ne bi destek kullan at bu ikinci sony telefonum birincisi çöktü 400$çöpe gitti ikincisi p990i kullanışsız sizde yazın şikayetlerinizi belki duyarlarda düzeltirler kendilerini

abc01

Üye
    Konu Sahibi
adobe nin flash lite uiq3 ten desteğini çektiği açıklandı buda gösteriyorki başka bir mobil flahs player çıkarana kadarki bununda olucağını sanmıyorum hiçbirşekilde p990 lardan youtube dan yada ona benzer broadcast sitelerinden video izleyemicez.Kısacası "flash player yalan oldu"

aeon_flux

Üye
ben p990i kullanıyorum ve hiçbir sorun yasamadım. bahsedilen ekren titremesi benim telefonumda yok.

fabaz48

Üye
bendede yok

niketnac

Üye
bende ÇOK AZ VAR ama o da telefona sabit bakınca belli olmuyor. ekrana bakıp ekranı(telefonu) aşağı yukarı oynatınca daha belli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt