Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba fazla uzatmadan konuya geçicem abimin hiç kullanmadığı p990i telefonunu ben kullanmaya başladım telefon harika ama bir sorunum var wlan bağlantısı şimdi olay şöyle:
Benim modemim Airties rt-204 kablosuz 802.11 b/g bir modem b veya g olarak değiştirebiliorum ,
modeme ş-ifresiz olduğunda bağlanabiliorum fakat böle oluncada başkalarının modeme başkalarınında bağlanmalarından korkuyorum yane modeme şifreli bağlanmak istiyorum
modemin ş-ifresini "wpa/tkıp" modunda yazıyorum , bağlanmaya geldiğimde bağlantılar > wlan > yeni hesap > kullanıcı adı > şebeke adı > kimlik kontrolü:wpa seçiyorum şebeke modunu "Altyapı" olarak bırakıyorum veri şifrelemeyi "Tkıp" yapıyorum şebeke kimlik kontrolü aynı kalıyor(eap-ttls) iç kimlik kontrolü aynı kalıyor (eap-md5) kullanıcı adını ve modeme girdiğim ş-ifreyi yazıyorum "Kaydet" diyorum grup hesabına ekleyip "interneti" seçip "Kaydet" diyorum işlem tmm tara diyorum modemimi seçiyorum "Bağlanılıyor" diyor sonra "Bağlanılamıyor" diyor
denemediğim şey kalmadı sorun nerde bi yardım lütfennnnnn!!?