mrlaz
Üye
P990İ WLAN bağlantı sorunu ne denediysem olmadı yardımmmm...!
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba fazla uzatmadan konuya geçicem abimin hiç kullanmadığı p990i telefonunu ben kullanmaya başladım telefon harika ama bir sorunum var wlan bağlantısı şimdi olay şöyle:
Benim modemim Airties rt-204 kablosuz 802.11 b/g bir modem b veya g olarak değiştirebiliorum ,
modeme ş-ifresiz olduğunda bağlanabiliorum fakat böle oluncada başkalarının modeme başkalarınında bağlanmalarından korkuyorum yane modeme şifreli bağlanmak istiyorum
modemin ş-ifresini "wpa/tkıp" modunda yazıyorum , bağlanmaya geldiğimde bağlantılar > wlan > yeni hesap > kullanıcı adı > şebeke adı > kimlik kontrolü:wpa seçiyorum şebeke modunu "Altyapı" olarak bırakıyorum veri şifrelemeyi "Tkıp" yapıyorum şebeke kimlik kontrolü aynı kalıyor(eap-ttls) iç kimlik kontrolü aynı kalıyor (eap-md5) kullanıcı adını ve modeme girdiğim ş-ifreyi yazıyorum "Kaydet" diyorum grup hesabına ekleyip "interneti" seçip "Kaydet" diyorum işlem tmm tara diyorum modemimi seçiyorum "Bağlanılıyor" diyor sonra "Bağlanılamıyor" diyor
denemediğim şey kalmadı sorun nerde bi yardım lütfennnnnn!!?
Benim modemim Airties rt-204 kablosuz 802.11 b/g bir modem b veya g olarak değiştirebiliorum ,
modeme ş-ifresiz olduğunda bağlanabiliorum fakat böle oluncada başkalarının modeme başkalarınında bağlanmalarından korkuyorum yane modeme şifreli bağlanmak istiyorum
modemin ş-ifresini "wpa/tkıp" modunda yazıyorum , bağlanmaya geldiğimde bağlantılar > wlan > yeni hesap > kullanıcı adı > şebeke adı > kimlik kontrolü:wpa seçiyorum şebeke modunu "Altyapı" olarak bırakıyorum veri şifrelemeyi "Tkıp" yapıyorum şebeke kimlik kontrolü aynı kalıyor(eap-ttls) iç kimlik kontrolü aynı kalıyor (eap-md5) kullanıcı adını ve modeme girdiğim ş-ifreyi yazıyorum "Kaydet" diyorum grup hesabına ekleyip "interneti" seçip "Kaydet" diyorum işlem tmm tara diyorum modemimi seçiyorum "Bağlanılıyor" diyor sonra "Bağlanılamıyor" diyor
denemediğim şey kalmadı sorun nerde bi yardım lütfennnnnn!!?

arkadaslar benim sorunum su evde pc yok daha doğrusu alsam yeğenlerim iki günde mahfeder bende se p990i aldım wlanı oolduğu için.ama sorunum var binada wireless var koduz bağlanmaya çalısıyorum bağlı yazıyo bağlantı detayına girdiğim zaman devredısı yazıyo sorun nerde olabilir acaba neden bağlanamıyorum.wlan koduni kaldırmamı söyledi biri ama kodu yokki zaten etkinlestirip tara yapıyorum buluyo bağlan diyorum bi süre sonra bağlı diyo ama dediğim gibi içeriğine girdiğimde devredısı yazıyo lütfen yardımcı olun su sorunu çözelim.simdiden tesekkürler..