P990İ WLAN bağlantı sorunu ne denediysem olmadı yardımmmm...!

Sponsorlu Bağlantılar

mrlaz

Üye
    Konu Sahibi
P990İ WLAN bağlantı sorunu ne denediysem olmadı yardımmmm...!
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba fazla uzatmadan konuya geçicem abimin hiç kullanmadığı p990i telefonunu ben kullanmaya başladım telefon harika ama bir sorunum var wlan bağlantısı şimdi olay şöyle:

Benim modemim Airties rt-204 kablosuz 802.11 b/g bir modem b veya g olarak değiştirebiliorum ,
modeme ş-ifresiz olduğunda bağlanabiliorum fakat böle oluncada başkalarının modeme başkalarınında bağlanmalarından korkuyorum yane modeme şifreli bağlanmak istiyorum

modemin ş-ifresini "wpa/tkıp" modunda yazıyorum , bağlanmaya geldiğimde bağlantılar > wlan > yeni hesap > kullanıcı adı > şebeke adı > kimlik kontrolü:wpa seçiyorum şebeke modunu "Altyapı" olarak bırakıyorum veri şifrelemeyi "Tkıp" yapıyorum şebeke kimlik kontrolü aynı kalıyor(eap-ttls) iç kimlik kontrolü aynı kalıyor (eap-md5) kullanıcı adını ve modeme girdiğim ş-ifreyi yazıyorum "Kaydet" diyorum grup hesabına ekleyip "interneti" seçip "Kaydet" diyorum işlem tmm tara diyorum modemimi seçiyorum "Bağlanılıyor" diyor sonra "Bağlanılamıyor" diyor:@

denemediğim şey kalmadı sorun nerde bi yardım lütfennnnnn!!?:vur

mehmetemek

mehmetemek

Üye
bende aynı sorundan muzdaripim :S

mrlaz

Üye
    Konu Sahibi
Evt arkadaşlar çüzüm bulundu modem şifresini wep modunda giriyoruz tel bağlanıyor wpa modunda olmuyor bir sürü ayar yapmanız lazım...

padisah_58

padisah_58

Üye
wep modunda ben bağlandım ancak sürekli bağlantıyı yenilemem lazım. aksi takdirde sayfayı yükleyemiyor maleseff

chenator

Üye
arkadaşlar bende de aynı sorun vardı.Kablosuz Güvenlik Seviyesini WPA seçiN psk anahtarına şifreyi yazın tamamdır.ben bu şekilde çözdüm belki sizinde işinize yarar diye yazmak istedim...

shows

Üye
walla ben wpa-psk modunda şifreyi yazdım sorunsuz çalışıyor denemende fayda var

zeytin_karasi

Üye
:bilmem:arkadaslar benim sorunum su evde pc yok daha doğrusu alsam yeğenlerim iki günde mahfeder bende se p990i aldım wlanı oolduğu için.ama sorunum var binada wireless var koduz bağlanmaya çalısıyorum bağlı yazıyo bağlantı detayına girdiğim zaman devredısı yazıyo sorun nerde olabilir acaba neden bağlanamıyorum.wlan koduni kaldırmamı söyledi biri ama kodu yokki zaten etkinlestirip tara yapıyorum buluyo bağlan diyorum bi süre sonra bağlı diyo ama dediğim gibi içeriğine girdiğimde devredısı yazıyo lütfen yardımcı olun su sorunu çözelim.simdiden tesekkürler..:bilmem:

adnangenc0202

adnangenc0202

Üye
Arkadaslar benım telefonum turkçe olmuyor cünkü yurt dısı oldugu ıcın ne yapa bılırız bu konuda sımdı sırası deyılde

padisah_58

padisah_58

Üye
birinden tr cdsini bulacaksın veya netten dil paketini indireceksin tabi nette bulabilirsen??? adresine bi bak istersen ama olduğunu zannetmiyorum..

duma

Üye
valla bendede aynı problem vardı dediğiniz gibi wpa-psk modunda gayet çalışıyo sağolun.

habo_06

Üye
Arkadaşlar p990i wlan bağlantısı yaptığım internet sorunsuz bağlanıyor. Tarayıcının ilk sayfası google olarak geliyor. Arama yaptığımda veya site ismi girdiğimde biraz bekliyor sonra da uzak bilgisayar bağlantısı yapılamıyor hatası veriyor. Ne yapmam gerek?

yutaneleman

yutaneleman

Üye
Arkadaşlar ben de bir p990i kullanıcıyım. Sizlere şifreli olan kablosuz ağlar için wpa-psk nın sorunsuz olduğunu söyleyeyim önce. Wpa-psk kontrolünde, bir sonraki ekranda şifreyi giriyorsunuz ve bağlantınızı bir gruba ekleyip, tarayıcınızdan da o bağlantı grubunu seçtiğinizde bağlantı tamamlanıyor.

Ancak ben de sayın zeytin_karasi gibi şifresiz olan ağları kullanamıyorum! ilk etapta bağlanıyor; ama tarayıcıya girdiğimde bağlantı sağlanmamış oluyor. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yanıt bekliyorum.

Saygılar.

Üst Alt