p990i sorunu sistem çöktü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

frendar

Üye
    Konu Sahibi
p990i sorunu sistem çöktü
slm arkadaşlar telefona bi program kurmustum telefon çöktü açılmıyor açılmadan kendine reset atıyor hafıza kartını cıkardım yine aynı degişen yok hatta karta format attım yine aynı sim kart olmadanda açılmıyor.update yapcaktım kabloyu baglıyorum tel kapalıyken otomatik açılıyo güncelleme yapaken c tusuna bastıgımda telde mavi ekranda sistem hatası filan veriyor nabcam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

telefon hiç açılmıyor kendine sürekli res atıyor usb taktıgımda otomatik açıyor off nabcam

eemre1313

Üye
benimde aynı sorun oluştu lütfen öğrenirsen banada söyle arkadaş

bunyow

Üye
bende güncelleme sırasında elektrik gittiği için makinamı kaybettim. p990i. açılmıyor artık öğrenen banada bilgi versin lütfen

okanzencir

okanzencir

Üye
annasını sattam bende guncelleme yaparken sistem coktu napcaz boyle beklıcezmı ((( hadi benden aynısnı diyem barı ogrenen banada bilgi versın :D:D:D:D:D ))))))

ersan100

Üye
p990i telefonuma bir tema programı kurdum ve telefın ana ekranda sony ericsson logosu çıkıyor ve orada kalıyor telefon kendin açmıyor lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

ceset

ceset

Üye
p990i telefonuma bir tema programı kurdum ve telefın ana ekranda sony ericsson logosu çıkıyor ve orada kalıyor telefon kendin açmıyor lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

SEUS ile guncellemeyi dene diyecegimde yukaridaki arkadaslarin durumu ortada ... sansini bir dene..

evereca

Üye
bn sorunu gıdercek seyı yazıyım arkadaslar bndede oldu.ve telefoncuya 15 tl karsılıgı yenı fırewall atırdım duzeldı suanda onunla yazıyorum.cok yontem denedım ama yemedı.tel yolu bu kaldı.bnde ole yaptım

ceset

ceset

Üye
Firewall ?? Firmware demek istedin heralde.. Box larlami attilar cunku SEUS da yazilim atiyorda...

taner3838

Üye
slm beyler bende telime versiyon atmaya çalışıyorum .şu kısımda kalıyorum ,telefonun pilini çıkar yeniden takdiyor sonra usb yi telefona takerken c ye basılı tutdiyor basıyorum ama telde mavi bir ekranda error diyor kayboluyor orayı geçemiyorum orda kalıyorum neyapmalıyım .ilgilenen arkadaşlardan şimdiden tşkler .

can.su

can.su

Üye
En Kolayı biraz paraya kıyıp servise götürmek :p

selimcagri

selimcagri

Üye
bende nokia 5800 ımın dokunmatiğini bozduğum(bağlantı kablosu koptu kurcalamalarımdan) bende annemin eski p990 ını aldım ona tema yükledikten sonra bazı yerleri açamadı bende kapattım teli şimdi tekrar açmaya çalışınca yarıda durup kalıo bide arkadaşlar bazılarınızınki hiç açılmıomuşya -brick olmuştur bu işlemi kendinizde yapabilirsiniz ama teknik servise vermenizi öneririm(telefonu dahada beter edebilirsiniz) bide kvk ya götürmein

Edit:
Bendede ersanınki oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt