p990i güncelleme ve faydalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

6630bilal

Üye
    Konu Sahibi
p990i güncelleme ve faydalar
arkadaşlar telefonu aldığımda doğrusu baya hayal kırıklığına uğramıştım tam bir eşşek kameradan çektiğin fotoğraflar berbat ses desen çıkmıyor menüler çok yavaş wifiden internet olayı kötü çünkü bir çok sitede hata veriyor. Bunlar güncelleme öncesi durumlardı

Telefonu güncelledim ve inanılmaz bir değişim oldu internet hızı ve dolaşımı çok değişti kamera durumu düzeldi menüler hızlandı tek problem telefonu ilk açarken geç açılıyor. aynı xp yada vista gibi altta bir yer geliyor o dolunca açıyor neyse kesinlikle tavsiye ederim güncellme yapmakta gerçekten çok kolay bir iş ama tavsiyem güç kayanağı olan bir bilgisayarla yapın güncelleme sırasında elk ve internet kesilmemesi lazım.

korayoner

Üye
nası yapıcaz peki bunu kardeş??sony erıcson un kendi sitesine girdim bnm p990i nin güncellemesi yok
bana bu konuda yardımcı olurmusun

xem

Üye
PC suit kurup telefonu bağladıktan sonra güncelleme konrolu yapacaksın. Kendi bağlanıp güncellemeleri alıyor. Öncesinde yedekleme yapmanda fayda var. Suite sana yol gösteriyor zaten.

evereca

Üye
telin dilini ingilizce yapmadan beceremezsin

okanzencir

okanzencir

Üye
ya ben sony ericsson resmı sitesınden guncelleme update edım surum adı 2.10.5.11 bunu telefona yukledım usb kablosuyla ama yukleme bıttıkden sonra telefon beyaz ekran sonra sıyah ekran yapıyor ve acılmıyor yardım edın ne yapmam lazım lutfen yoksa telefonu kırcam delenıcem nasıl iş bu resmı sıteesınde yaptımız guncelestırmelerle telefon cokcekse kıme guvencez anlamadım lutfen yardım ŞİMDİDEN TESEKUR EDERIM

--------------- Ekleme ---------------

yardım edın lutfen ne yapmam lazımm

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Senın telefonun flash yanmış kardeş.Evde yapılacka bişi yok.Tekrar güncellemeyi dene olmazsa teknik servise götürmelisin

okanzencir

okanzencir

Üye
tesekur ederım kardesım 2 tane telefoncuya verdım ama dedılerkı işlemcı de sorun var bakalım yapılmayı beklıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt