P990I Allah aşkına yardım!! biri bu sorunu çözebilir mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aysberg313

Üye
    Konu Sahibi
P990I Allah aşkına yardım!! biri bu sorunu çözebilir mi??
Yaklaşık 3 hafta kadar oldu. Durup dururken kamera çalışmaya başlıyor ve kamera kapağını açınız diyor. Bu sorun başlamadan önce 8-10 tane yeni uygulama kurmuştum belki virüs bulaşmıştır dedim uygulamaları kaldırıp hafıza kartını ve dahili belleği tarattım telefon temiz çıktı sonra birde bilgisayarda tarama yaptım sonuç yine aynı VİRÜS YOK. Son birkaç aydır telefonu bayağı zorladım uygulamalar oyunlar derken telefonu kurcalamaktan telefonun canı çıktı dedim belki sistem dosyalarını falan silmişimdir rehberimi ve notları yedekleyerek TELEFONA FORMAT ATTIM. HAFIZA KARTINA FORMAT ATTIM. Ve son olarak TELEFONU GÜNCELLEDİM. Telefonu çalıştırmamla beraber birde ne göreyim kamera tekrar açıldı ve lütfen kapağı açınız ibaresiyle karşılaştım. Çıldırmak üzereyim ne görüşme yapabiliyorum ne de telefonu kullanıyorum kamera çalışmasıyla beraber telefon inanılmaz bir şekilde kasılmaya başlıyor.

Lütfen yardım!!

padisah_58

padisah_58

Üye
kardeşim biliyosun p990i ler 2007de piyasya çıktı artık miyadı dolmak üzere ki benden aynı telefonu kullanıyorum.. o kamera sorunu bence yandaki kamera düğmesinin basılı kalmasından kaynaklanıyor bi tamirciye götür derim ben.... bu arada benişm telde sürekli donuyor son zamanlarda mallaştı şimdi 5800 sipariş ettim(hemem hememn aynı özellikler mevcut)

aysberg313

Üye
    Konu Sahibi
ilgin için saol
aslına bakarsan telefonu çok temiz kullanıyorum alışkanlık olmuş telefonu cebimden hiç çıkarmıyorum yani üzerinde tek bir çizik bile yok ve kamera kapağı ile kamera kısayol tuşu çok iyi durumda. ben sorunumu anlatırken mümkün olduğu kadar özetlemeye çalıştım yani sadece kameraya değindim aslında biraz daha detaylı bir konu mesela cevapsız çağrı geldiğini farzet çağrıya bakıyorum kim aramış diye ve olması gerektiği gibi cevapsız çağrı bildirimi ekrandan kalkıyor aradan 20-25 dk geçiiyor ve aynı cevapsız çağrı bildirimi ekrana tekrar çıkıyor yani anlayacağınız sadece kamera açılmıyor kendi kendine komut veriyor bazı uygulamalrı açıyor görünüşte virüs var gibi görünüyor ama virüs olmadığından da çok eminim dediğim gibi hem hafıza kartına hem dahile belleğe format atıp güncelledim bilemiyorum ya kaldırıp atıcam ki telefon çok temiz değiştirmek istemiyorum yada servise götürücem boşu boşuna

okanzencir

okanzencir

Üye
hard format cek duzelir :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
sanırım senin firmware su kaynatmış.Teknik serviste yeniden güncelleme yapmak sorunu büyük olasılıkla çözecektir.Bu arada ne kadar miladı doldugunuda soyleseler şuan bile çoğu telefonu tokatlar

evereca

Üye
arkadasım o senın sorun cebınde kasanıun ezilmişolmasından kaynaklanıyor.kamera kapandakı swıch hasar gormus.yada kapat kasma yapıp swichi basıyor.sistemsel bişi değil.kasanın arka kapanı değiştirmeden duzelmez.

--------------- Ekleme ---------------

kasanın arkasından kamera kapana bastır gene yapıcaktır.kasasını degiştirtmen lazım geçmişolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...