p990i ALACAGIM YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
p990i ALACAGIM YARDIM
P990İ ALACAGIM KULLANAN ARKADASLARDAN TAVSİYELER ALMAK İSTİYORUM YAZILIMSAL DONALIMSAL Bİ SORUN ÇIKARIYOMU PROĞRAM AÇMAMA KİTLENME VS. TÜM ARTI VE EKSİLERİNİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

xem

Üye
Ben yaklaşık 1 ay önce aldım. Bundan önce 6600 kullanıyordum. Çok iyi bir geçiş yaptığımı düşünüyorum. Çünkü 6600 4 yıla yakın tam fonksiyon ile kullanmıştım. Onun üzerinde bir makine olmalıydı. P990i bana uygun çok fazla özelliğe sahip ve 3-4 yıl idare edecek bir makine bana göre. 6600 bütün programları ben yüklemiştim (Message storer, office, rehber yedekleme vb). Ama bunda neredeyse hepsi standart özellik. (Uzaktan kumanda hariç halen bulamadım)
Aldıktan sonra güncelleme yapman gerekiyor. Ben yapmadım radyoda RDS açınca kilitlendi. Güncelleme yapılınca sorun kalmadı.

Aynı anda birden fazla uygulama pek açılmıyor ancak yeterli. Örn.Opera, RSS ve müzik açıkken yeni uygulama açılınca birini kapatıyor.

Eski bir yazı ama çok faydalı.

Kısaca ihtiyaçlarını belirleyip tercihini ona göre yapman. Memnuniyetin tamamen buna bağlı. Ben öyle yaptım ve gerçekten çok memnunum.

Umarım faydalı olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...