P970 de PHONE BOOTED!! Yazısı

Sponsorlu Bağlantılar

selimoruc

Üye
    Konu Sahibi
P970 de PHONE BOOTED!! Yazısı
Öncelikle merhaba arkadaşlar telefonum son güncellemeden sonra baya yavaşladı.Telefonu kapatım açtığımda ekranda 'phone booted yazısıyla karşılaşıyorum ayrıca ekranda uygulamaları topladığım klasöre tıkladığımda yana doğru kayıyor ekranda gözükmüyor ikinci denememde düzgün çalışıyor.(Android sürümü :4.0.4 versıyon 30a)Ne yapmam gerekiyor.Yeni bir rom yüklersem düzelir mi?Bir de rom yüklemeyi bilmiyorum şimdiden teşekkürler iyi günler :oke:

enver_techno

enver_techno

Üye
USB ile bilgisayara bağla ve LG Support Tool'dan Acil Kurtarma Modu'nu aç. Cihaza ilk yazılımını yükle ve update yap. Sorun %99 hallolur. Olmazsa bana yaz hallederiz :oke:

• Beğen
Tepkiler: selimoruc

selimoruc

Üye
    Konu Sahibi
USB den acil kurtarma modunu denedim kardeşim ya sorunlar ilk başladığında ama hiç bir faydası olmadı :vur .Yardımcı olursan çok sevinirim:)).Şimdi de home tuşunu algılama sorunu başladı.Basılı basıyorum algılamıyor yada açık kalan uygulamaları kapatmak için basılı tutuyorum 3-4 uncu defada algılıyor.Sinir hastası olucam şimdiden sağol kardeşim :))

alaStar

alaStar

Üye
Sft ile temiz bi rom at rom dosyalarını enver arkadaşımız paylaşmış :oke:

• Beğen
enver_techno

enver_techno

Üye
USB den acil kurtarma modunu denedim kardeşim ya sorunlar ilk başladığında ama hiç bir faydası olmadı :vur .Yardımcı olursan çok sevinirim:)).Şimdi de home tuşunu algılama sorunu başladı.Basılı basıyorum algılamıyor yada açık kalan uygulamaları kapatmak için basılı tutuyorum 3-4 uncu defada algılıyor.Sinir hastası olucam şimdiden sağol kardeşim :))

En sağlamı SFT, alastar ustamın dediği gibi ;)

• Beğen
Tepkiler: selimoruc ve alaStar
technoshark

technoshark

Üye
phone booted yazısını ilk defa duydum.. Ama en yararlı uygulama sft muhakkak ki geçmiş olsun..

• Beğen

selimoruc

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: yazı kasma vs gitti bakalım zaman içinde tekrarlamaz insallah .Sağolun ilgilendiğiniz için arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: enver_techno
Takipçi Satın Al

Üst Alt