p910 ARTILAR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

laax

Üye
    Konu Sahibi
p910 ARTILAR...
1. Arkadaşlar ben 6aya yakındır p910i kullanıyorum geçen elime 2 haftalığına p990 geçti kamera wi-fi vs iyi ama p910 kadar esnek ve atak deil yani vistayla xp gibi olmuş bu.
2. Ben bu telefonla n73 me n70 me yi çok rahat geçiyorum ve kulaklıkta sony nin mp3 player ları kadar süper bir ses var
3.Ekran dev gibi ve full ekran klavyede ayrı birşey ekran ışığını azalttığınızda 7-8 saatten fazla kesintisiz müzik dinliyebiliyorum.
4. Kamera tartışılır 1.0 mp koysalarmış keşke ben gene p910i yi seçerdim büyük olduğuna bakmayın birazda ağır 2 gb ms pro duo yu taktığınızda ve taşıyabiliyorsanız 1 adet yedek batarya ben çok bol giyindiğimden sorun olmuyor arabaya bağla lcd ekran gibi kullan gps taktım yani hiçbi şekilde sizi yarı yolda brakmaz gündüz çekimlerinde performansı gayet iyi yani k750i gibi değil tabiyki ama hem walkman telefon hem kocaman dokunmatik ekran hem wi-fi hem gps hem uzun şarj hem 16 milyon renk ekran herşey bi arada olmuyor ama karizmadır bir mekanda tuşsuz koyduğunuz an adı duyulur yani burda bir telefon var dedirtir.
5. Bu seriyi kullanmak bir ayrıcalıktır şu an p990 alıcak param var ama...
UNUTMADAN P800 DE VAR ELİMDE AMA EN ÇOK KEYİF ALDIĞIM TELEFON ODUR KULLANDIĞINIZ HER SANİYE AYRI BİR ZEVK VERİR ONUN BİR EFSANE OLDUĞUNU HİSSETTİRİR.
KONUSCAK OLSAM KONU COKTA İCİMDEN GELDİ BÖYLE YAZMAK EXELANS HERSEY İCİN TESEKKÜRLER SEGİR DISINDA İS TEKLİFİ ALDIM GİDİYORUM YENİ ÇIKAN MODELLERİ DENEME ŞANSIM OLURSA DENEYİP İNCELEME GÖNDERİCEM GÖRÜŞMEK ÜZERE.

--------------- Ekleme ---------------

bir yorumunuz yok mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...