P4v533-mx yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xerox123

Üye
    Konu Sahibi
P4v533-mx yardım
Arkadaslar p4v533-mx adli anakartm var,powera bastigmda hc calismiyor,eskidn calisiyordu ama bu sorun ortaya cikti daha acilmiyor,fan falan donmuyor ne yapmaliym

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Anakartın tepki vermiyor, kısa devre olmuştur muhtemelen.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
power supply kontrol et yuzde 75 power yanmıstır

xerox123

Üye
    Konu Sahibi
3tane powerda denedim power ile ilgisi olamaz,xilence hangi parca kisa devre olmustur onuda soylersen sevinirim

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
anakartın kısa devre yapmıştır.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Tepki vermeyen bir durumsa anakartınız öldü diyemem, teknik beceriniz varsa tam emin olun power kablosunun bağlı olduğu yere dikkat edip bakın 2 tane ince tığ bağlı çıkarıp torna vidanın ucunu her ikisine birden sürün bazen sorun power tuşundan da oluyor. bunlar riskli durumlardır kendinizden emin değilseniz söylediklerimi yapmayın.

xerox123

Üye
    Konu Sahibi
benim bu konuda bi sorunum yok kisa devre yparakta aciyorum ama goruntu vermiyor

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
benim bu konuda bi sorunum yok kisa devre yparakta aciyorum ama goruntu vermiyor
Konuyu ilk açtığında hiç açılmıyor demiştin eğer açılıyor durumu varsa pc nin 30 civarı masrafı olur.

xerox123

Üye
    Konu Sahibi
ne oldugunu bilsem kendimde yapardim,mesela hangi parca degiscek ogrensem ev anakart dolu parcayi takardim

cagataydesign

cagataydesign

Üye
anakarttaki isik yaniyor ama powera bastigmda ne ses ne goruntu

cagataydesign

cagataydesign

Üye
Baska Power'larda Deneme ragmen ayni hata ve Power yansa Baska anakartlarida calistirmazdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...