P350 root yaptım başka ne yapacağımı bilmiyorum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

babacık123

Üye
    Konu Sahibi
P350 root yaptım başka ne yapacağımı bilmiyorum?
selam arkadaslar forumda ilk mesajım hepinize iyi aksamlar
bilgisayar web tasarım-photoshop uzman olmama rağmen telefondan anlamıyorum.
gingerbreak uygulamasını kurdum telefonuma root deviceyi seçtim biraz bekledim telefon kapandı açıldı süperuser uygulaması geldi uygulamalara.bundan sonra yapmak istediğim arkaplanda çalışan gmail facebook gibi uygulamaları taskkiller gibi uygulamalarla değil kökten kapatmak rom yükleme'yi pek anlamadım telefon android 2.2 froyo(bim)den aldım iyani diğer konularda pek anlamadım rom yüklemeyi telefonuma uygun kasmayacak arkaplandada abuk-subuk şeyler çalıştırmayacak birazda görsel bir rom önerip nasıl yükleyeceğime yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim. iyi akşamlarselam arkadaslar forumda ilk mesajım hepinize iyi aksamlar
bilgisayar web tasarım-photoshop uzman olmama rağmen telefondan anlamıyorum.
gingerbreak uygulamasını kurdum telefonuma root deviceyi seçtim biraz bekledim telefon kapandı açıldı süperuser uygulaması geldi uygulamalara.bundan sonra yapmak istediğim arkaplanda çalışan gmail facebook gibi uygulamaları taskkiller gibi uygulamalarla değil kökten kapatmak rom yükleme'yi pek anlamadım telefon android 2.2 froyo(bim)den aldım iyani diğer konularda pek anlamadım rom yüklemeyi telefonuma uygun kasmayacak arkaplandada abuk-subuk şeyler çalıştırmayacak birazda görsel bir rom önerip nasıl yükleyeceğime yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim. iyi akşamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt