uli
Üye
p1i hakkında yardımlarınız...
mrb arkadaşlar.
ömrümde ilk kez sony ericsson kullanıyorum.ve kullandığım model p1.acaip zorlanıorum alışamadım henüz.telefonun özelliklerini tam anlamıyla kullanamıyorm buda canımı sıkıyor.
size bi kaç sorum olucaktı.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
1-tuş kilidinin ayarı yapılmıyomu.çok çabuk devreye giriyo sinir bozuyo
2-bataryanın ömrü tahminlerimin çok altında gidiyor.2-3 günde bitiyor(elimden düşmüyo durumu değil,çok sık kurcalamıyorum)
3-ön kamerayı kullanamadım bi türlü.
4-görüntülü konuşma için yapmam gerekenler nedir(vodafone abonesiyim)
5-telefona mesaj geliyor tuş kilidini açıyorum mesajı oku diyorum mesaj açılıyor ancak hala mesaj sesi susmuyor
bu sorunlarıma bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim arkadaşlar...çooook teşekkür ederim...
ömrümde ilk kez sony ericsson kullanıyorum.ve kullandığım model p1.acaip zorlanıorum alışamadım henüz.telefonun özelliklerini tam anlamıyla kullanamıyorm buda canımı sıkıyor.
size bi kaç sorum olucaktı.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
1-tuş kilidinin ayarı yapılmıyomu.çok çabuk devreye giriyo sinir bozuyo
2-bataryanın ömrü tahminlerimin çok altında gidiyor.2-3 günde bitiyor(elimden düşmüyo durumu değil,çok sık kurcalamıyorum)
3-ön kamerayı kullanamadım bi türlü.
4-görüntülü konuşma için yapmam gerekenler nedir(vodafone abonesiyim)
5-telefona mesaj geliyor tuş kilidini açıyorum mesajı oku diyorum mesaj açılıyor ancak hala mesaj sesi susmuyor
bu sorunlarıma bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim arkadaşlar...çooook teşekkür ederim...