KcygtYsn
Üye
Sende özür dileyin diye konu açValla bu aralar rahatlamaya çok ihtiyacım var.![]()

Sende özür dileyin diye konu açValla bu aralar rahatlamaya çok ihtiyacım var.![]()

Evet abiBen aras 23 yaşındayım sen dilvin 21 olmalısın![]()

Evet abi![]()
Bak buda mantıklı.Sende özür dileyin diye konu aç![]()
Bu arada imzanı çok beğendim çarptım.
Yalnız yazım hatası var. inşaAllah daki alardan birini silmen gerekiyor. 
Farketmez nasıl istiyorsan öyle hitap edeyimŞaka bi yana nasıl rahat ediyorsan öyle hitap edebilirsin kardeş.

Hata değil arapçada böyleBak buda mantıklı.Bu arada imzanı çok beğendim çarptım.
Yalnız yazım hatası var. inşaAllah daki alardan birini silmen gerekiyor.
![]()
Bilgi akıyor maşallah torunHata değil arapçada böyle

Evet benimAvatardaki sen misin peki?
Haftada 9 saat arapça eğitimini kim alsa bilirBilgi akıyor maşallah torun![]()

Maşallah ta öyle değil mi? 2 a olması lazım. Okunuşu öyle aslında yazarken bir tanesi arada kaynıyor hepHaftada 9 saat arapça eğitimini kim alsa bilir![]()

Evet abi öyleMaşallah ta öyle değil mi? 2 a olması lazım. Okunuşu öyle aslında yazarken bir tanesi arada kaynıyor hep![]()
4 sene yazmayı unutmuşum 4 sene 9 saat 
Adını bilmediğim için sana Eymen diyorumEvet abi öyle4 sene yazmayı unutmuşum 4 sene 9 saat
![]()

Evet çok şükür adım dilvin soyadım eymenAdını bilmediğim için sana Eymen diyorum
Okula avatardaki gibi girebiliyor musun Eymen?

Anlamı nedir? İlk defa duyuyorumEvet çok şükür adım dilvin soyadım eymen![]()
ops:Gönül sürükleyen güzel konuşan demek ve cennet kapısındaki meleklerdenAnlamı nedir? İlk defa duyuyorumops:

Muhabbet bu yüzden sardı demek kiGönül sürükleyen güzel konuşan demek ve cennet kapısındaki meleklerden![]()

Inşallah abi cümletenMuhabbet bu yüzden sardı demek ki
İnşaAllah öldüğün zaman adını taşıdığın o melek ile karşılaşırsın![]()

Dilvin ne okuyorsun merak ettim?Inşallah abi cümleten![]()
Kamu yönetimi abiDilvin ne okuyorsun merak ettim?