Özür Dilerim Herkezden...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Özür Dilerim Herkezden...!!!
hayatta belkide bu kadar aşık olmuştum 8 ay ayrı kaldık ve tekrar başlamanın heyecanı Nasıl Çıkma Teklifi Yapim Yardım Edin !!!
bana bu konuyu açmama sebep oldu...

onu gerçekten çok seviyorum...belki erkek aglamaz dersiniz ama bu sözlerimi aglayarak yazıyorum...o konuyu açarken ve ondan sonraki 3 gün ve onunla geçirdigim gün benim en heyecan dolu günümdü ama olmadı ve ayrıldık...peki degermi diyeceksiniz degmedigini bile bile uzun zamandan beri ilk defa bir kız için aglıyorum...Bu aralar sinirim çok bozuk olcak bir süre aranızda olmamaya çalışcam kimsenin moralini bozmak istemedigimden...ve kendimi toparlamam için...yaptıgım rezillik gelebilir ama rezil olmuşum bir kere bir kere daha olurum...sorun hiçbiri degil sorun bırakma beni diyipte gitmesi..dir

herkezi rahatsız ettigim ve aptalca bir heyecana sürükledigim için özür dilerim....umarım iyi bir ben gelir...kısa zamanda... msnden ulaşabilirsiniz....cvp alırmısınız bilmiyorum...

keremerson

keremerson

Üye
off kardeşim üzüldüm gerçekten :(
Msn'den konuşalım biz ;):(

canturgay

canturgay

Üye
kardeş walla bende çok üzüldüm.:(
canını sıkma, kafana da takma diyecem ama. boşşşş biliyorumm.
unutma ki her sonn, yeni başlangıçlara gebedir.
özür dileyecek de bişey yok ayrıca ortada.

ama sen yine de
canını sıkma, kafana da takma

Nazy

Nazy

Üye
boşver oğuz:yuruAkışına bırak
sen hedefine ulaştın ama hedefin umduğun gibi değildi demekki...

researcher

Üye

omayra

Üye
Hayat, acı ve tatlı anlarla dolu. Şu an yaşadığın kadar acı asla dinmeyecekmiş gibi gelse de, geçecek. Olgunlaşmak, büyümek, acı çekerek gerçekleşiyor maalesef :(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Oğuz herkez değil herkes. ;)

c3r3n

c3r3n

Üye
yazını okumuştum.giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir...takma ya gelir geçer

.buRCuuu (:

.buRCuuu (:

Üye
canım abim benim ): Neler çektiğini biliyorum .. her zamn uyardım seni başlama diye ama dinlemedin ... ): Şimdi ise üzülüosun hemde değmeyen biri için üzülüyosun... boşver takmaya bile değmez o seni kaybeder sen onu değil... şunu unutma canım abimm ben hep senin yanındayım ): ): seni cook seviom benn ):

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten deymezmiş lanet olsun ona....

tşk ederim yanımda oldugunuz için...ama toparlıyorum kendimi

sonbela

sonbela

Üye
gerçekten deymezmiş lanet olsun ona....

tşk ederim yanımda oldugunuz için...ama toparlıyorum kendimi
dostum biz kendimizi yıktıkta ne oldu ki sen takma kafana herşey gelip gecici herşey bitmek için başlıyor hayat bile, iyi yada kötü sonlansada herşey olacagına varırmış kendini üzerek yıpratarak hiçbir şey elde edemezsin aksine kendine yaparsın :oke: Dilersen kızlar:@:@:@ hakkında pmde yada msnde biras konusalım:oke: eminim seni ben kadar anlayan olmaz:islik:islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt