Astrosmandan isyan...Genç yeğenlerim sizlerden özür dilerim...!!!(tüm partlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
Dayi sen bana ne dedin face'de.bide part10a baj.dayi yapma boyle.bisey olmayacak.

asigsasi

asigsasi

Üye
eğer latife yapıyorsan yapma sağlıkla ilgili şakalar en sevmediğim olaydır
eğer gerçekten hasta isen Allah en kısa sürede inşallah sağlık verir kardeşim

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
eğer latife yapıyorsan yapma sağlıkla ilgili şakalar en sevmediğim olaydır
eğer gerçekten hasta isen Allah en kısa sürede inşallah sağlık verir kardeşim

Sen ne duygusuz bir insansın :@ buraya yorum yazmak zorunda değilsin terket burayı !

asigsasi

asigsasi

Üye
Sen ne duygusuz bir insansın :@ buraya yorum yazmak zorunda değilsin terket burayı !

:aman2: :bilmem:
Şikayetim var cümle yasaktan
Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz
Gelsin jandarma polis karakoldan
Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah
Mapusa sığmaz eyvah

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
PART 21: By haydar ve diğerleri

haydar'im sana haber köşesini verdiğm günler çok iyi bir insandım. Çok iyi bir arkadaşsın burdan gördüğüm kadarı ile reel hayatındada hep öyle olduğu umut ediyorum.. Bir gün çıkıp gelirsem karşına, ama gelemeyeceğim için, diğer sevgili abilerim ve ablarım bir çoğunuz beni sevdi bir çoğunuz sevmedi olsun yine mutlu ayrılıyorum.. Hakkınızı helal edin..

PART 22, 23 , 24 , 25 (forum kuralları ve eleştiri yapacağından dolayı yayından kaldırıldı)

PART 26: Vedam

Yüzüm gülmedi şu kara gırşaarda. Veda ettim kendime ban atmadan önce. Biliyorum oğuz sana değildi o günkü isyanım yıllara yıllara diye yazmıştım.. Keşke o gün çekip gitseydim keşke. Keşke can incitmeseydim

PART 27, 28 (bkz: yayınlamayan partlar)

PART 29: Son pişmanlık fayda etmez

Biliyorum nedeni biliyorum. Pişman oldum keşke bildirmese idim hastalığımı keşke. Ömürümün çoğu gitti azı kaldı. Ama nafile. Hayatımı besteledim o güzelim sazıma. Akortum oldu o içimi kemiren dava. Pişman oldum pişman dönmemek için. Elinden bu geldi ne yapayım, ne edeyim...

PART 30: Yoruldum dostlarım

Dostlarım artık elimden birşey gelmiyor. Hergün soluyorum bu yatakta. Bitmek üzere benim hayatım. Artık son dizelerimi yazıyorum. InşALLAH hep mutlu olun siz..

NOT: imzamın son cümlesindeki tarihe bakın.. Meali şudur internet hayatımı sonlandırıyorum. Yani artık internete bile girmeyeceğim.. Hakkınızı helal edin..

doctorrr

doctorrr

Üye
Dede n'oldu ya :D Bi' şey dememiş ki niye bu kadar sert çıkıyorsun anlamadım :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
otostopçu

otostopçu

Üye
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt