PART 21: By haydar ve diğerleri
haydar'im sana haber köşesini verdiğm günler çok iyi bir insandım. Çok iyi bir arkadaşsın burdan gördüğüm kadarı ile reel hayatındada hep öyle olduğu umut ediyorum.. Bir gün çıkıp gelirsem karşına, ama gelemeyeceğim için, diğer sevgili abilerim ve ablarım bir çoğunuz beni sevdi bir çoğunuz sevmedi olsun yine mutlu ayrılıyorum.. Hakkınızı helal edin..
PART 22, 23 , 24 , 25 (forum kuralları ve eleştiri yapacağından dolayı yayından kaldırıldı)
PART 26: Vedam
Yüzüm gülmedi şu kara gırşaarda. Veda ettim kendime ban atmadan önce. Biliyorum oğuz sana değildi o günkü isyanım yıllara yıllara diye yazmıştım.. Keşke o gün çekip gitseydim keşke. Keşke can incitmeseydim
PART 27, 28 (bkz: yayınlamayan partlar)
PART 29: Son pişmanlık fayda etmez
Biliyorum nedeni biliyorum. Pişman oldum keşke bildirmese idim hastalığımı keşke. Ömürümün çoğu gitti azı kaldı. Ama nafile. Hayatımı besteledim o güzelim sazıma. Akortum oldu o içimi kemiren dava. Pişman oldum pişman dönmemek için. Elinden bu geldi ne yapayım, ne edeyim...
PART 30: Yoruldum dostlarım
Dostlarım artık elimden birşey gelmiyor. Hergün soluyorum bu yatakta. Bitmek üzere benim hayatım. Artık son dizelerimi yazıyorum. InşALLAH hep mutlu olun siz..
NOT: imzamın son cümlesindeki tarihe bakın.. Meali şudur internet hayatımı sonlandırıyorum. Yani artık internete bile girmeyeceğim.. Hakkınızı helal edin..