Astrosmandan isyan...Genç yeğenlerim sizlerden özür dilerim...!!!(tüm partlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Astrosmandan isyan...Genç yeğenlerim sizlerden özür dilerim...!!!(tüm partlar)
Tüm isyanım. Toplam 30 parttan oluşuyor.
PART 1: Yeğenlerim

Aranızda bilmeden de olsa kırdığım genç yeğenlerim var hepinizden özür dilerim, beni unutmamak dileğiyle.. Unutsanız canınız sağolsun yeter.. Her kim olursa olsun büyük küçük ayrım yapmadan sevgi dolu bi karşıla yaptım. Bende küçük bile olsa pm atarak halini hatrını sordum. Hiç kimseye Bebe muamelesi yapmadım yapmanda. Hepimiz ALLAHın kuluyuz paşa. Genç yeğenlerime son bir söz söyleyerek sahneden çekiliyorum. Ne olursa olsun birbirinize, bebe muamelesi, çocuk , dalga geçmeyin.. Mutlu bi gündü beni bu günlere düşüren anlar.(değişik bi cümle oldu biliyorum) günler geçtikçe yaşama hissim iyice arttı. Yeğen yaptım bazılarınızı, bazılarınada abi oldum, büyüklere saygı ye sevgi ile bir tebessüm gösterdim daima. Kafam durgun her zaman. Beni bekleyen bir sürü kız ama ben ne yaptım. Döndüm önüme yürü git osman yoluna dedim.. Ya baştan bırakacaktım hayatı ya şimdi.. Gittikçe uzun bir yola düştü hayatım. Tırmandıkça tırmandım dağlara, zirvelere doğru. Sürükleyici bir serüvendi sanki. Yaşlı bir adamın ilk torunu gibiydi benim hayatım. Zor durumda yaşadım bunca 18 yılı. Geride bıraktıklarım, hüzünlü, sevinçli.. Daha neler neler. Şimdi önümde bir yol var. Bakıyorum saatlerdir. Gitmek mi kalmak mı? Dediyorum sizce gitsem çare eder mi? Cahildim dünyanın rengine kandım, keşke kanmasaydım, niyazında olan ben niye bu hale düştüm. Bende bilmiyorum ama bir türlü çıkamıyorum. Son kez bir şey söylemek isterdim ama size faydası olacak bir şey değil. Gelip dizinize kapanıp özür dileyerek haykırmak istiyorum. Yinede bu başımda olan kötü bulutlar hiç dağılma, aksine çoğalıyor. Çıkıp bir zirveye nefesim bitene kadar bağırmak istiyorum. Yapamıyorum, yanlış yapıyorum bir yerde ama nerde..

PART 2: Bir hayaldi

üye olduğum gün sadece şiir bölümüne şiir yazmak için üye olmuştum. Sonra o üye olduğum gün sınıfımıza güzel bi kız gelmişti. Konu dışına geldim açtım ilk konumu. "Ben bu kızı nasıl tavlayacağım :)" diye keşke açmasaydım, keşke o kızı görüpte divane olmasaydım. Kabız civciv yazmıştı ilk mesajı. Sonradan pm ile konuşunca can kardeşim olmuştu. Sonra haydar'ım, sonra da tüm isimlerini sayamacağım kadar sevgi dolu kardeşlerim, abilerim. Nedensiz bi bakıştı aslında, konuyu o bakışlara vurgunken açmıştım.. İşte taa nereden, şimdi nereye. Günler geçti bi grip oldum bahar ayında, gece gece düştük yollara araba ile domuz sürüsüne çarpıyorduk. İşte o gün azraile o kadar yakından gördüm.(profilimden açtığım konulara bakabilirsiniz). Yine yaz günlere çalışmaktan dolayı uzak düştüm buralara o gün dedim girmeyeceğim artık buraya ama nafile. Bir şey vardı beni burda tutan ama ne? Kimdi bu şey kim di? Neydi beni yakamdan bırakmayan?

PART 3: Hastalıklı yıllar

Bir hastalığa yakalanmıştım, tabiri caizse amansız bir hastalık. Peşimi bırakmadı o derken öbürü geldi, git gide yedi bitirdi beni. Keşke bıraksaydım o şekeri, ne geldi ise benim başıma ondan geldi. Kimseye duyurmayacaktım ama doktordan kötü bir haber geldi iyice kendimi yedim.. Git gide soluyordum bu sefil hayattan. Herşeye sahip değildim. Para desen zaten iyice maddi durum kötü. Git gide bir çöküş. Geri dönemedik.. Yaşama sevincim boğazımda kaldı..

PART 4: Solan bir gül gibiyim

Herşey ansızın geldi. Ne günler teselli etti ne aylar. Haftalardır bi yaşamın kıyısında duruyorum. Her an ayağım kayacakta düşecek gibiyim. Istediğim sadece bir şey vardı o da biraz daha yaşamak. Dalgalar arasından gelen sessiz bi uğultu gibi perişandım. Her gece mehtabın altında not defterime bir şeyler karalıyordum. Tepemde durup hıçkırıklarımı mı dinler? Yere düşen gözyaşlarımı mı izler? Adeta soluyordum ilkbaharımda. Yeniden yeşermek mi? Olmuyor çaresiz bakışlar etrafında kuruyorum her geçen gün. Mevsimler gibi değildi bu hayatım. Sanki ben yokmuşumda ben olacak gibi davranan insanlar. Bıçak yarası gibi hançer gibi yüreğimi deşiyor her gece. Lanetli gecelerde.

PART 5: Yanlızlık

Yanlızdım. Sanki kuruyup düşen bir yaprak gibi. Bir oyana bi bu yana savruluyordum. Her gün yine bir umut olur diye çıkıyordum evden. Morali yüksek tutmam gerekmiş. Tutuyorum morali ama nereye kadar. Düşenin dostu olmaz derlermiş ben gördüm o dostları. Hepside sırtını bana dönmüşler. Var günümde beni sevip sayanlar. Soruyorum şimdi nereye gitti. ALLAHım dayanamıyorum artık dayanamıyorum. Yeter dedim bir gün. Bitsin de kurtulayım ama yok yine tuttu yakamdan. Yalan söylemek mi? hayır hayat bana küstü..

PART 6: Keşke

Bu hayatta maneviden çok maddiyat önemli. Ne yapalım bizde böyle sınanıyoruz. Dün gibi hatırladım okula başladığım günü. Ayakkabım su dolardı. Eve varınca annem görmesindiye hemen çıkarıp bi yere kordum. Çorap ta yaştı tabiki. Onu da hemen çıkarırdim. Teneffüste sınıfta tek başıma otururdum. Millete bakar kıskanırdım. Lanet ederdim fakirliğe.

DEVAMİ 13. MESAJDA

Buraya kadar okuma zahmetinde bulunduğunuz için çok ama çok teşekkür eder ALLAH razı olsun derim.

Not:inşALLAH silinmez bu konum
 
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Byhaydar


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Osman'ım ne oluyo ya
 
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
dayı noldu
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Dayıı?:züü:
 
Asteroid9

Asteroid9

Üye
Dayı?
 
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
qandırdım xDé yapacak
 
The East

The East

Üye
Ne oluyor :s

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
 
doctorrr

doctorrr

Üye
:züü:
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Dayi nerdesin ne oluyo aciklar misin:züü:?
 
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Dayı açıklama istiyoruz :ağlarım:
 
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Dayııım pm at
 
otostopçu

otostopçu

Üye
dayııııı :züü:
 
doctorrr

doctorrr

Üye
Bu ne abi şimdi? Şaka dimi şaka
 
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
PART 7: Tutuldum bir derde kimse bilmedi

Tutuldum bir derde bir de iki derde. Ne doktor bildi çareyi ne de bi kimse. Bozuldu düzenin. Zaten düzenimde yoktu. Tadım kalmadı. Zehir oldu hayatım zehir oldu. Çok doktor dolaştım yine nafile. Çıkmadı çare olmadı ne yapalım. Kaderim bu imiş. Gece gündüz uyku girmez gözüme. Tomurcuk güllerim genç iken soldu. Geldi bu dert bana çaresi yoktu. Ne yapayım osman kaderin elinden birşey gelmiyo.

PART 8: Biten bir ayrılık

Bitmiş tükenmiş bir ayrılık için ne gelir elden. Zaten derdim var bana mı yareden. Günlerdir sefil olduğum yetmezmiş gibi birde o çıktı başıma. Sonrada ayrılmak istedi cansız bedenimden. Azraille anlaşma yapmış gibi. Biten bir ayrılığın hayat öyküsü gibiydi benim yaşamım. Benim hayatım sulara aktı be gülüm dönsen nereye?

PART 9: Çaresizim be sevgilim

Gül gibi soluyorum her an. Çaresizim be sevgilim. Bir gün dönüp arkana baktığında cenazemi kaldırılıyor oralak göreceksin. Ne yapayım elimden bir şey gelmiyo. Belki hatırlarsın beni ama boşver hiç görmemişsın gibi hiç tanımamışsın gibi gör beni he mi? Adeta soldum şu genç hayattımda bu dertten.

PART 10: Çırpınış

Bir balığın sudan karaya vurdu gibi adeta sessiz bi çığılıkla çırpınıyorum her gece. Her gece biraz daha yaklaşıyor ölüm. Adeta ölüm ipini çekiyorum. Koptu kopacak derken bi ümit yeşeriyor ama tekrar soluyor o ümit. Yeter mi yetmez mi bilinmez bana. Ne çare ne bi kader bu yaşamım. Bi iş günü gemiden güventeye çıktım o hilali gecenin sabahında. Ayaz esiyordu kıyıdan. Sadece su sesini dinleyerek yaşamın film sahnesini gibi gözümün önünden aktı. O yanlız tek başına kimsesiz bi kişi...

PART 11: Ümitler yeşeriyordu..

Bir sabah uyandığımda kendimi hastanede buldum. O pis ilaç kokulu yerde. Yeter artık al canımı ALLAHım bitti bu çile diyordum. Bir baktım sağ tarafımda acılı yüzler diğer tarafta sevinçli yüzler. Bu ben miyim yatan.. Solmuş bu yüz benim mi? Ne aynalar da kendimi eskisi gibi görebiliyordum ne yakınlarımda. Bir an ümidim yeşermişti sanki. Ama sadece bir anmış. Koskoca 18 yıl be anne. Dile kolay..

PART 12: Koskoca yıllar

Hayatımda hiç doğum günü kutlamamıştım. Yazın kutlamalar konusunda belki benide hatırlarlar diye bekledim. Hiç biri hatırlamamış beni. Nefret etmedim bundada hayır vardır diye.. Oğuzhan açar belki dedim. Yok oda açmamış. Canı sağolsun yeter onun. Beni hayatta unutmuştu. Elinin tersi ile itmişti beni..

PART 13: Kuruyup dökülen ağaç yaprakları

Lise sonda iken 2.dönem benden tam 4 yaş küçük bir kıza vurulmuştum. Gözlerimiz birbirimizi ister gibi bakıyordu her geçen gün. Yeniden doğmuş gibiydim. Günler geçiyor bir türlü merhaba diyerek tanışamıyordum. Lanet ediyordum o okulun duvarlarına lanet. Ismininde anlamı kuruyup dökülen ağaç yaprakları idi. Beni anlatıyordu ismi beni. Son kez onu görmek için karne günü okula geldi. Hayatımda bu kadar şık olduğumu ilk kez gördüm. Gördüm onu tam okulun kapısında o kapının önünde ve ben kapının arkasında karşılıklı göz göze geldik son defa. Gözlerim doldu bir an. Yapamadım.. seni seviyorum diye haykıramadım. Nefret ettim o okulun bahçe kapısına. Şimdi gittiğimde ise göremedim onu. Gül yüzlümü göremedim son defa..

DEVAMİ 19.MESAJDA
 
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Dayıı noldu? :züü:
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Dayim iyi misin?:(:züü:
 
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Dayiiiiii :züü:
 
Kerim.

Kerim.

Üye
Tamam tamam dayim iyi:oley
 
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
PART 14: Neyleyim yalan dünyayı

Ben bitmişim biteceğim kadar neyleyim şu fani dünyayı. Faniyim gelip geçici ama yıllar boyunca unutulmamak dileğiyle. Unutanlar canınız sağ olsun sizin . Benim değil. Ben yaşamışım zaten yaşadığım kadar.. Aşk maşk hikaye benim için gitti ömrüm az kaldı. Yattığım her gece sabah kalkamayacağım diye çok korkuyorum.. Ölüm mu beni bekliyorum ben mi ölümü bekliyorum. Çırpınıp kuş gibi uçmak istiyorum çok uzaklara. Keşke şaka olsaydı keşke keşke.

PART 15: Kader kader derlerde bu nasıl kader

Kaderin elinden bir şey gelmiyor. Hep derler ya kader kader derlerde bu nasıl kader. İşte benim başımada gelen bir kaderden başkası değil. 14.5 yaşında liseye başladığım ilk gün çok yanlızdım. Her kez arkadaşları ile konuşuyordu. Ben ise köşede sessizce bekleyip millete bakıyordum. Ta ki enseme dokunarak tanışalım mı kardeşim diyen o çocuk? İşte o çocuğa kaybettik 1 yıl sonra tanıştığım günden tam 1 yıl sonra. Başlamıştı artık ölüm yavaş yavaş. Dedem vefat etmişti lise 1'in mart ayında. Onda böbrek yetmezliğinden gitti 85 yaşında. Sıra ben mi? Çaresizim çaresiz bir duvar ardında. Ne elimi tutan var ne de uzanan. Insanlar mutlu iken mutsuz olmak çok zor. Heleki ömrün bittiği anladığın gün...

PART 16: Fukaralık

Maddiyat olmasın hastaneye bile almazlar. Ilaç parası, doktor parası vs.. Fakirik ne yapalım. Zengin bebesi değilim ki istediğim olsun.. Biz doğdumuzdan beri yoksulduk. Varlığı görmedik ki yoksulluktan şikayet edelim...

PART 17: Ayrılık

Tam bundan 1.5 sene önce temmuzun ortasında babam saz aldı. O da sezmişti sanırım gidici olduğumu. Limandan en sevdiğini gönderirken bir gemi ile başka yere göz yaşlarına yetmez mendiller benimde arkamdan ölünce ağlayanım olacak mı ayrılık?

PART 18: Keşke şaka olsaydı

Keşke şu yaşadığım şaka olsaydıyda beni yorup bitirmeseydi.. Veda ettim her gece hayata.. Riske gire gire bilerek, sabah uyanamayacağımı bildiğim halde riske girerek uyuyordum.. Keşke şaka olsaydıda sevinçle,mutlulukla daha güzel günler yaşasaydım.. Hep iyi olmaya gayret ettim. Elimden geleni yaptım ben. Gece yatarken duyduğumuz o saat sesi adeta beynimi parçalıyor her gece. Her gece sayıyorum o saatin tıkırtısını. Keşke şaka olsaydı be...

PART 19: Öldürür beni

Bu yokluk bu gurbet içinde geçen yaşamım her gün öldürüyor beni.. Iki yakamda azraili birleştirmiş biran önce al diye yalvarıyorum. Dönüpte bi bakan yok gözümdeki yaşa. O kadar mi değersizim. Dertlerimi yazdım bacı gardaşa. Ama nafile biride gelip te sormadı neyin var diye.. Hastayım hasta derdim yok.. El oldular anam aklım almıyor. Biride mi taş kalpli biride mi.. Aklım almıyor. Bu vicdan azabı bu hastalık öldürür beni..

PART 20: Kabız civciv(oğuzhan)

Benim forumda tutan kişilerden biride bu kardeşim. Keşke tanışmasaydım da benim bu acıma tanıklık etmeseydin.. Her gün macera her gün değişik bir yaşam tarzı. Oğuzum biliyorsun seninle geçen o tam 1 sene mizi? Imkansız gibi geliyor şöyle düşündünmü. Sen hiç görmediğin birini arkadaş olarak çok severmisin. Ben seni canım kadar gerçek kardeşim olarak çok sevdim.. Arkama bile bakmadan çekip gitmek istedim sen yokken. Ama yapmadım. Sığdıramadım vicdanima.. Herşeyden özür dilerim seni bu kadar üzdüğüme.. Bir gün oldurda göçersen bu dünyada.. Bilki seni kardeş gibi seven birini ömür boyu mutlu etmiş, ömür boyu kardeşsiz kalacaksın. Yine herşey için teşekkürler beni burda tuttuğun için. Seni yorduğum başını ağrıttığım için.. Her şey için sağol..

DEVAMİ 24. MESAJDA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt