özledim......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
İnş.herkes çabuk geçer dediğine göre vardır bir hikmeti sabır Allah'ım sabır...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ALLAH yar ve yardımcın olsun sana sabır versin ama kendini o kadar üzüp kahretme mahmut yanında olsa buna izin verirmiydi eminim ki senin bir gülüşün için herşeyi verirdi onun için sadece dua et dualarını eksik etme dua yüreğin ilacı İNŞALLLAH dönecek ve siz eskisi gibi olacaksınız buna eminim ve tüm dualarımız sizinle ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bir takım kararlar alınırken , bunlar gözönüne getirilerek alınıyordur muhakkaktır ki..!Tabiki zor olacaktır..Geçmiş olsun..

Askerlik sayılı gün..Vakti sahati gelen o havayı muhakkak tenefüs edecek..En kısa zaman da bende büyük hevesle ve hırsla gideceğim Allah kısmet ederse..

Mahmut kardeşim in de Allah yardımcısı olsun..Tüm askerlerimize kolay gelsin..İyi ki varlar ve hep olacağız..!

Tekrar geçmiş olsun Tuba..
Sadece dua et.. :oke:

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Nadide'cim teşekkür ederim güzel desteğin için benim üzülmemei elbet istemez o ama gönül işte dinlemiyo o orda sıkıntı çekerken ben burda keysime bakamıyorum:(ama lütfen sizde dualarınızı eksik etmeyin olurmu...tekrar teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

Ali Bey sizde teşekkür ederim sizde duanızı eksik etmeyin inş...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
"O orada sıkıntı çekerken ben keyfime bakıyorum" diye bir şey olmaz Tuba Hanım. Mahmut'u biz de çok özledik. Bu herkesin başına gelen bir durumdur. Sizin yapmanız gereken Mahmut'u sık sık arayıp ona moral vermektir. Ayrıca Mahmut muhtemelen her gün arayacak durumdadır. Birbirinizden sürekli haberdar olursunuz. Ben askerdeyken kız arkadaşım benimle birlikte şafak saydı. Allah'a şükür kavuştuk...

Darısı sizin başınıza...

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Biz hergun görüşemiyoruz daha tam herşey yolunda değil malesef devre kaybı gittiğinden bisürü sıkıntı çıkıyo.üst devredekilerden çekiyolar bilmem ne:(iki gune bir falan konuşuyoruz sürekli ama sizde yaşamışınız aynı şeyi biliyosunuzdur bu hiçbişeye yetmiyo içim rahat olsun oturup bekleyim dedirtmiyo :(Ben elimdebn ne geliyosa yapıyorum onun için hergun arıyorum ama vermiyolar telefona çoğu zaman bayram sonunda ilk fırsatta yanına gitmeyi planlıyorum bu en guzel moral olur heralde:)..Açmış olduğum konuyla ilgilenip destek olduğunuz için sizede teşekkür ediyorum..Dualarınızı eksik etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt