Ama ikiside beklemek...Askerliği çokta tehlikeli biyerde değil ama televizyon izleyip haber dinlemek istemiyorum korkuyorum hep.Yapabildiğim tek şey dua etmek bizim için..arada yazışırsak çok mutlu olurum belki sizin tecrübelerinize ihtiyacım olur. Geçmiş olsun ne güzel siz kurtulmuşsunuz darısı bizim başımıza inş...bizim için dua edin çok makbule geçer.
telefaonun başından hiç ayrılmıyorum en fazla konuştuğumuz 5 dk ama sesini duymak iyi olduğunu bilmek bile büyük bi nimet artık....özlemek bunu okula gittiğiimde ayrı şehirlerdeyken yaşadım öğrendim sanıyodum ama değilmiş özlemek hasret çekmek aslında şuanki yaşadğımmış...
ben daha neler yaşıycam kimbilir...öksüz gibiyim ya çok farklı kimseyi çekemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum bitek onu istiyorum ama oda mümkünsüz şuan
Biz teşekkür ederiz. Ama zaman geçecek hiç merak etme. Kendini yıpratma , sevgiyle kal.. Bizim dualarımız sizinle ..hadi gül bakim hııı
![]()

Mahmut şükürler olsun acemiliğini okadar zor biyerde sıkıntı içinde yapmadı ama askerlik işte adı üstünde..beni sevindiren tek konu bu bahsettiğiniz gibi pisliklerin içine gitmemeiş olması oda Allah'ın bi lütfü oksa kafayı oynatırdım heralde..sabır deyip kendimi topluyorum ve bidaha teşekkür ediyorum ikinizede

ben daha neler yaşıycam kimbilir...öksüz gibiyim ya çok farklı kimseyi çekemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum bitek onu istiyorum ama oda mümkünsüz şuan