özledim......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
özledim......
Mahmutu çok özledim....:aglaBu askerliğe başka bir çare yokmu ya:(:(:(

Salihyet

Salihyet

Üye
sen müzeyyenin askerliğime bulduğu çareleri duysan :) asker gidecek geri gelecek işte yav ;)

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Müzeyyene bravo ozman gene bir çare bulmuş...ben ondanda acizim:(:(asker gidecek geri gelecek diyolar hep 'demesi kolay' kelimesini en iyi şimdi anlıyorum...

Odysseus

Odysseus

Üye
Vildan birazdan konuya yorum yapacak. O sana anlatsın zorluğunu. Bizde bu sıkıntıdan yeni kurtulduk. Bu sıkıntıyı en iyi o anlatır sana. Ama gün sayarsan bu sıkıntı bitmez. Akışına bırak.

Bizde çok özledik Mahmut'u.

Penelope

Penelope

Üye
Valla gitti de geldi. Ama onu bir de gel bana sor. Biz yine şanslıydık hava değişimiyle falan sonunda kavuştuk. Ama gerçekten zor hele birde kötü bir yerdeyse görevi ne uyku var gözde ne gülümseme yüzde . Ben hatırlıyorum da 3 ay hiç makyaj bile yapmadım. Düşünmekten uyuyamadım. Seni çok iyi anlıyorum. Ama aranızda sadece özlemek olsun . Başka seyler çıkmasın. Allah cc. herkesi korusun. Hayırlısıyla bitirip dönmeyi nasip etsin.:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
Yaa öyle işte. :(

Penelope

Penelope

Üye
Özlemekten açılmışken konu , adem ilk gittiğinde konuşamıyoruz aradan zaman geçmiş bir haber alamıyorum. Derken hasta olduğunu öğreniyorum. Annesi sabah 5 te arıyo beni diyo ozaman söleyeyim senide arasın diyo . Bende sabah 4:30 da uyanıp 6 ya kadar telefonun basında bekliyorum 2 dakika konuşayım diye. Sonra aramıyo bende üzgün üzgün halime yanıyorum. Ne gündü yaa..

Odysseus

Odysseus

Üye
:( :(

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle ilginize teşekkürler Adem bey ve Vildan hanım..Beni anlayan birilerine ihtiyacım var gerçekten bu ilaç gibi geldi.siz makyaj yapmamışınız bende o gitti gideli hiç çıkmadım dışarı çıkamk temiz hava almak bile gelmiyo içimden hep evdeyim yani bi nevi yas tutmak gibi bişe bu aralarında tek fark bu bekleyiş sonu görünen cinsten inş.:(Ama ikiside beklemek...Askerliği çokta tehlikeli biyerde değil ama televizyon izleyip haber dinlemek istemiyorum korkuyorum hep.Yapabildiğim tek şey dua etmek bizim için..arada yazışırsak çok mutlu olurum belki sizin tecrübelerinize ihtiyacım olur. Geçmiş olsun ne güzel siz kurtulmuşsunuz darısı bizim başımıza inş...bizim için dua edin çok makbule geçer.

--------------- Ekleme ---------------

Bu anlattığınızın aynısını yaşadım o acıyı biliyorum ben:(:(telefaonun başından hiç ayrılmıyorum en fazla konuştuğumuz 5 dk ama sesini duymak iyi olduğunu bilmek bile büyük bi nimet artık....özlemek bunu okula gittiğiimde ayrı şehirlerdeyken yaşadım öğrendim sanıyodum ama değilmiş özlemek hasret çekmek aslında şuanki yaşadğımmış...

Şimdi sizin yerinizde olabilmek için neler vermezdik ...:agla

Odysseus

Odysseus

Üye
Yapma böyle. Kendini yıpratma. İnan bitince rahatlayacaksın. Biteceği günleri düşün. Mahmut gitti ama biz hep onun yadigarlarının yanındayız.

Penelope

Penelope

Üye
Benim yaşadıklarımı yaşıyorsun. Biz askerlik kısmını hep farklı yaşadık . Hep bişeyler çıktı . Yemin törenine bile gidemedim. Trafik kazası geçirdik yaralandım . O bir tarafta ben bir tarafta ağladık . Hep terör bölgesine gidecek diye korktum.Sonunda biraz öle oldu ama hastalandı gidemedi Diyarbakır'a sonra hasta diye üzüldüm. Askerliği kısa sürdü ama o günler çok zordu benim için. Ya hep kararttım içini ama inan kavuşmak çok güzel . Sabret. Ben sizin içinde dua edicem.

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Ben aslında kısa sürede bukadar acı birikceni tahmin etmiyodum ama önemli olan ona hissettirmemek onuda elimden gelği kadar yapıyorum benim yıpranmam falan hdüşünebilceğim en son şey şuan...Ama gerçekten tekrar teşekkür ederim 'GÜZEL ÇİFT'ikinizede....

Bende gidemedim törenine benim elimde olmayan nedenlerden...galiba askerlik yönünden hep aynı şeyleri yaşamışız:(ben daha neler yaşıycam kimbilir...öksüz gibiyim ya çok farklı kimseyi çekemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum bitek onu istiyorum ama oda mümkünsüz şuan:(

Zaten şuan sabretmekten başka çaremiz yok dediğiniz gibi yapıyorum geleceği zamanı düşünüyorum hep ama şeytan işte bırakmıyoki içim rahat etsin ...Dua etceksinizya ben daha bişe istemem Allah'ta sizi hiç ayırmasın hiç ama...

Penelope

Penelope

Üye
Biz teşekkür ederiz. Ama zaman geçecek hiç merak etme. Kendini yıpratma , sevgiyle kal.. Bizim dualarımız sizinle .. :) hadi gül bakim hııı :nono:

Odysseus

Odysseus

Üye
Acemi birliğindeki anılarımı paylaşacağım bir ara. İnan benim yaşadıklarımı Mahmut yaşamadı. En azından senin için bu mutluluk versin. Ben eğer gidebilseydim şimdi Diyarbakır Lice'de olacaktım. Jandarma'nın o bölgedeki görevi malum İte köpeğe göğsünü açmak. 9 asker tankla mayına basıp şehit olmuştu hatırlarsın. . Mahmut kardeşimin böyle bir sıkıntısı olmaması beni sevindiriyor. Sende kafana takma. Senin üzülmen hepimizin üzülmesi demektir.

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Evet geçicek hayırla inş.Rabb'imin izniyle..bu sizin için::)Mahmut şükürler olsun acemiliğini okadar zor biyerde sıkıntı içinde yapmadı ama askerlik işte adı üstünde..beni sevindiren tek konu bu bahsettiğiniz gibi pisliklerin içine gitmemeiş olması oda Allah'ın bi lütfü oksa kafayı oynatırdım heralde..sabır deyip kendimi topluyorum ve bidaha teşekkür ediyorum ikinizede:)

Hiç gülesi yok ama korktum valla güldüm:)

Penelope

Penelope

Üye

Bende gidemedim törenine benim elimde olmayan nedenlerden...galiba askerlik yönünden hep aynı şeyleri yaşamışız:(ben daha neler yaşıycam kimbilir...öksüz gibiyim ya çok farklı kimseyi çekemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum bitek onu istiyorum ama oda mümkünsüz şuan:(

Sanki kimsenin derdi yok en büyük dert seninki gibi dimi.Canını sıkıyo duydukların . İnsanların uğraştığı konular önemsiz geliyo senin aklındakilerin yanında.

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle...şimdi okulum açılıyo inanın ona bile nasıl uyum sağlıycam bilmiyorum canım hiçbişe istemiyoki.Sadece aklımda o var başka bişeye yoğunlaşmak çok güç...Bide en kötüsü herkes üstüme geliyo gibi hemen ağlıyorum herşeye alınıyorum kendimi çok güçsüz hissediyorum:(

Pure Life

Pure Life

Üye
annem annem aşk böcükleri yerim sizi bennn:op:

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
askerlik vatan millet namus borcudur kutsaldır inşallah mahmut kardeşimde aslanlar gibi yapıp döncek sevdiklerine sayılı gun geçer daha dun askere gitmek için gün sayıyorumdum kasım 2009 da 2. yılı olacak teskere alışımın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt