Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
neyse biçimlendirdm sorun düzeldi ama şimdide soyle bir sorun var replace hs with belle Shell dcıkıyor sürekli çıkışa basıyorum yine ekranda duruyor nasıl düzeltebilirim bu sorunu?

Öncelikle replace hs with belle shell kapanmıyor.Menü tuşunu kullanarak arka plana atabilirsin.(replace hs with belle shell programı belle shellin sürekli açık durmasını sağlıyor)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
o bir sorun değil belle shell'in çalışması için o sürekli çalışmalı

gobbels

gobbels

Üye
bellebarlı belle sheli kuramıyorum replace with belle gibi bi program geliyo hata alıyo restart lazım diyo tick var basıyorum yeniden başlıya 15 dk oluyo açılmıyor telefon neden acaba ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
kurulum yapılamıyor sanırım hafıza kartı falan söküp yeniden flaşlayin. Yazılımda sorun yok diye hatırlıyorum hatta ikiyüz küsürü geçmiş download ama bi sorun çıkmadı.

united02

Üye
noıka 5230 a olurmu ?

terapi1

Üye
5800a da olsa aynısı güzel olur :)

semihshin

Üye
kardeş bu cfw yi attıktan sonra ^3 gibimı görünecek yarın yükleyeceğimde senin WP yi yükledim kaydırmali ev ekranı olursa bunu yükleyeceğim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
evet dostum kısmen s^3 gibi görünecek. Evet kaydırmali oluyor :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim
Iyi kullanımlar

namiq33

Üye
telim c5 06.tele bu cfw lardan atabilirmiyim.ve ya bu cfw yi indirip c5 06 uyumlu yapa bilirmiyim?oneriniz nedir.tewekkurler

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
maalesef olmaz c5-06 için kendi dosyaları ile baştan bir fw yapılmalı

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
acaba neden c506 için cfw yapan yok galiba pek kullanılmadığı için

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
kullananı var ama bende c5-06 yoksa nasıl fw yapayım yani öylede düşünmek gerek hem onlar orjinalde mutlu :)

namiq33

Üye
ama yapila bilir.öyle diyilmi.tewekkurler

Üst Alt