Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
ya bunu 5800 görede yapsanız ya

benim kullandığım modlar bu forumdan çıkma arkadaşım yani aslında 5800 için ofw yapan arkadaşlar yapabilir.
elimde 5800 olsa ayıpsın yaparım ama başkasının telefonu ile modlama yapmam zaten elimde olmadan hiç yapmam.
yani düzenlediğim belle shellde foruma upload ettim konu açtım sanırım ilgilenen olmadı fazla.
yani üzgünüm yardımcı olamıycam.

abometin2

abometin2

Üye
arkadaşlar ben nasıl yükleneceginden hiçbirşey anlamadım ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
forumda dolaşırsanız eğer daha detaylı anlatımlara ulaşabilirsiniz aslında anlatım açık ama hiç yapmadığınız için karışık geliyordur telefondan giriyorum şuan o yüzden detaylı anlatım yapamıyorum ama forumda dolaşırsanız phoenix ile ofw yükleme konusunda detaylı anlatımlara ulaşırsınız.
Eğer yapamazsanız yarın akşam yardımcı olmaya çalışırım

nefrt

nefrt

Üye
aynısı 5800 görede olsa çok süper olurdu ya. belletopbar çok şarj yiyo ya

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
yapsalar güzel olurdu :) ben belle shell ile birlikte bellebarda kullanıyorum çok güzel oldu telefon c5 likten çıktı şarjda çok iyi yani

nefrt

nefrt

Üye
konu açtım ama cevap veren kimse yk :hmmm

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Okul başladıktan sonra forumda kimse kalmadı zaten sınavlar falan üniler vizeye hazırlık falan ilgilenemiyor arkadaşlar ama en yakın zamanda cevap vereceklerdir.

frknc5

frknc5

Üye
Görünümü özellikleri fln güzel hoşuma gitti fakat ilk defa deneyeceğm nasıl yapıcam hiç bir bilgim yok bir de eğer telefonu eski haline almak istesem alabilrmym ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Görünümü özellikleri fln güzel hoşuma gitti fakat ilk defa deneyeceğm nasıl yapıcam hiç bir bilgim yok bir de eğer telefonu eski haline almak istesem alabilrmym ?

öncelikle navifirm programı ile C5-03 RM697-v23-euro2tr graphite black ile telefonun orjinal v23 dosyalarını indirmek ve masaüstüne RM-697 isminde bir klasör ile kaydetmen gerekli.
sonrasında phoenix programını)en az 2011 versiyonu olmalı) kurmalısın.
phoenix programı kurulduğunda C:/programfiles/nokia/phoenix/products klasörü içine masaüstüne kaydettiğin RM-697 klasörünü atmalısın.
daha sonra phoenix programını çalıştır.
file/open products yolu ile açılan ekranda RM-697 'i seçmelisin
sonra flashing/firmvare update yolu ile açılan ekranda
üstte ki üç noktaya tıklayarak orjinal dosyaları seçiyoruz tamam diyoruz
sonra altında dead phone ile başlayan yazının başına tik koyuyoruz.
daha alta inerek options'a tıklıyoruz(burası önemli)
açılan ekranda core, rofs2 ve uda dosyaları hariç diğer dosyaları delete ile siliyoruz
core dosyasına tıklayarak açılan ekranda üç noktaya tıklayıp Özkan Ç. belle shell cfw klasör yolunu seçip gelen dosyalar içinde core dosyasına tıklayıp tamam diiyoruz.
sonrasnda rofs2 içinde aynı şekilde özkan ç. belle shell cfw klasöt yolunu seçip rofs2 dosyasını tıklayıp tamam diyoruz.
aynı işlem uda uzantılı dosya içinde geçerli.
burdaki işimizi tamamlayınca ok deyip ekranı kapatıyoruz diğer ekrandaki refurbish butonuna tıklıyoruz ve 6 maddeli sıralanmış bir hata ekranı ile karşılaşıyoruz
o sırada telefonumuzu kapalı bir şekilde bilgisayara bağlayıp güç düğmesine bir defa tıklayıp ekrandaki uyarıya ok diyoruz yükleme işlemi başlıyor.

evet orjinal yazılıma dönmek mümkün oda şu şekilde yukardaki anlatımdaki options bölümüne hiç uğramadan doğrudan Refurbish'i tıklıyoruz.
işlem tamamdır

emremre26

Üye
link kırık

frknc5

frknc5

Üye
kardeş sana ulaşabileceğim msn adresini veya facebook adresini verirmisin özelden ,bir kaç şey sorucamda

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
tabi birazdan face adresimi gönderiyorum özelden.

- - - Eklendi - - -

mesaj kutun dolmuş o yüzden gönderemedim özelden. Kutunu boşaltınca yazarsın

frknc5

frknc5

Üye
kardeş tekrar yollarmsn msj kutum doluydu şimdi boşalttım şuan müsaitim eğer sende müsaitsen yapablirz faceden bir kaç bir şey daha sorucam faceni yolla ordan devam edelim istersen

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
ben müsait değilim ama adresi gönderdim dostum.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi

emremre26

Üye
kardeş tamam operada sıkıntı varmış :)

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Hacı bir de belle shell'siz bir sürüm çıkarsan on numara olur :)

Üst Alt