Özkan Ç.
Üye
Kurulumu yapmayı başardım. Oha oha diyerek karıştırdım telefonu. Tebrikler çok gerçekten çok iyi. Ayrıca ilgilendiğin için de ayrıca teşekkür ediyorum.

beğenmene sevindim dostum iyi kullanımlar dilerim ayrıca rica ederim.
Kurulumu yapmayı başardım. Oha oha diyerek karıştırdım telefonu. Tebrikler çok gerçekten çok iyi. Ayrıca ilgilendiğin için de ayrıca teşekkür ediyorum.

firmwarede dosyaların hepsi seçilmiyor bi resimli olarak anlatabilcenmi firmwareyi sadece simdi tşkler
Açılış ekranı harika olmuş. Hızlı açılıp kapanıyor. Olumsuz hiçbir şey yakalamadım. Sadece Ram biraz düşük o da sanırım Belle Shellden dolayı. Genel olarak harika. Eline emeğine sağlık. 
Özkan, ne zamandır denemek istiyordum fakat zamanım yoktu. Bugün sonunda yükledim. Cfw gerçekten harika. Hızlı, görselli, stabilAçılış ekranı harika olmuş. Hızlı açılıp kapanıyor. Olumsuz hiçbir şey yakalamadım. Sadece Ram biraz düşük o da sanırım Belle Shellden dolayı. Genel olarak harika. Eline emeğine sağlık.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Euro2 TR graphite black kardeş bunu indir demişinya bunu telefonun rengine göremi indiriyoz benimki beyaz turuncu

KARDEŞ BİŞEYİ YANLŞ YAPDIM GALİBATELEFON AÇILMIYOR NAPİCAM
yardımların için çok teşekkür ederim harbiden güzel tema ellerine kollarına sağlık
öncelikle çok iyi olmuş. ama belle shell açıkken14 mb ram falan kalıyo bazen 20 ama en fazla 20 arttırmak için ne yapmalıyım
hafıza kartımı biçimlendirp dendim şimdi fark yok telefonla alaklı bişimi acaba leofranklynin cfwsindede böyle oluyo. bide v23 ten v22ye dönülyormu
bu sekılde yukledıgımız modıfıyelı v23 cfw lerde hack yapamıyormuyuz arkadaslar.. c5-03 var ovi den viber programını ındıremıyor mesela..

teşk. ederim.