Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Kurulumu yapmayı başardım. Oha oha diyerek karıştırdım telefonu. Tebrikler çok gerçekten çok iyi. Ayrıca ilgilendiğin için de ayrıca teşekkür ediyorum.

:) :)
beğenmene sevindim dostum iyi kullanımlar dilerim ayrıca rica ederim.

rizeliking

Üye
firmwarede dosyaların hepsi seçilmiyor bi resimli olarak anlatabilcenmi firmwareyi sadece simdi tşkler

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
firmwarede dosyaların hepsi seçilmiyor bi resimli olarak anlatabilcenmi firmwareyi sadece simdi tşkler

firmwarede derken nafirimi mi kast ettiniz tam anlamadım ama navifimden bahsediyorsanız RM-697 - v23- Euro2 TR graphite black kısımlarından sonra en sağdaki kısımın üstünde mark all diye bir kısım var o kısmı tikleyin bütün dosyalar seçilmiş olur.

başka birşeyse daha açık yazarsanız yardımcı olurum.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Özkan, ne zamandır denemek istiyordum fakat zamanım yoktu. Bugün sonunda yükledim. Cfw gerçekten harika. Hızlı, görselli, stabil :) Açılış ekranı harika olmuş. Hızlı açılıp kapanıyor. Olumsuz hiçbir şey yakalamadım. Sadece Ram biraz düşük o da sanırım Belle Shellden dolayı. Genel olarak harika. Eline emeğine sağlık. :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Özkan, ne zamandır denemek istiyordum fakat zamanım yoktu. Bugün sonunda yükledim. Cfw gerçekten harika. Hızlı, görselli, stabil :) Açılış ekranı harika olmuş. Hızlı açılıp kapanıyor. Olumsuz hiçbir şey yakalamadım. Sadece Ram biraz düşük o da sanırım Belle Shellden dolayı. Genel olarak harika. Eline emeğine sağlık. :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

evet ram belle shellden dolayı düşük oluyor koray onada yapacak pek birşey yok aslında :)
beğenmene sevindim dostum rica ederim :)

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Tuş kilidi ekranını açmakta zorlanıyorum. Güvenlik kodu olduğunda o ekran bi türlü gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirim? :)

rizeliking

Üye
Euro2 TR graphite black kardeş bunu indir demişinya bunu telefonun rengine göremi indiriyoz benimki beyaz turuncu

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Euro2 TR graphite black kardeş bunu indir demişinya bunu telefonun rengine göremi indiriyoz benimki beyaz turuncu

aslında telefonun rengine göre indirmek gerekli galiba ama ne gibi farkı vardır onuda pek bilmiyorum. neyse hoca telefonun rengine uygun olanı indir o halde :oke:

rizeliking

Üye
KARDEŞ BİŞEYİ YANLŞ YAPDIM GALİBA :s TELEFON AÇILMIYOR NAPİCAM

rizeliking

Üye
yardımların için çok teşekkür ederim harbiden güzel tema ellerine kollarına sağlık

sena5135

sena5135

Üye
öncelikle çok iyi olmuş. ama belle shell açıkken14 mb ram falan kalıyo bazen 20 ama en fazla 20 arttırmak için ne yapmalıyım

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle çok iyi olmuş. ama belle shell açıkken14 mb ram falan kalıyo bazen 20 ama en fazla 20 arttırmak için ne yapmalıyım

kullandığınız programa göre ram boyutu değişir ancak ben kendim kullandığımda telefonu kurcalamama rağmen stabil olarak 30 mb civarında oluyordu.
kurulum yaparken hafıza kartınız biçimlendirmişmiydiniz çünkü benim gözlemlediğim kadarıyla cfw yüklerken hafıza kartının biçimli olması durumunda daha sonrasında ram miktarı daha yüksek oluyor.

sena5135

sena5135

Üye
hafıza kartımı biçimlendirp dendim şimdi fark yok telefonla alaklı bişimi acaba leofranklynin cfwsindede böyle oluyo. bide v23 ten v22ye dönülyormu

omer9087

Üye
bu sekılde yukledıgımız modıfıyelı v23 cfw lerde hack yapamıyormuyuz arkadaslar.. c5-03 var ovi den viber programını ındıremıyor mesela..

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartımı biçimlendirp dendim şimdi fark yok telefonla alaklı bişimi acaba leofranklynin cfwsindede böyle oluyo. bide v23 ten v22ye dönülyormu

zannetmiyorum telefonla alakalı olsun ancak olabilirde elbet kesin birşeyde söyleyemiyorum.
maalesef v23'den v22'ye geçiş yapamıyorsunuz. yaptığınız taktirde telefon açılmayacaktır zaten.

- - - Eklendi - - -

bu sekılde yukledıgımız modıfıyelı v23 cfw lerde hack yapamıyormuyuz arkadaslar.. c5-03 var ovi den viber programını ındıremıyor mesela..

bu cfw'de telefon hacklı olarak geliyor zaten istediğiniz uygulamayı yükleyebiliyorsunuz.
ovi yok zaten cfwde kaldırmıştım :)
viberi bende çok denedim bi bu cfw de değil ama olmuyor yüklüyor açmıyor.

sena5135

sena5135

Üye
teşk. ederim.

sena5135

sena5135

Üye
sizde belle shell açıkken mi 30 oluyordu?bide belle shellin yanında çalışan bi program var o neyin nesi

Üst Alt