Özkan Ç.
Üye
Phoenix de flashing de products code'a tıklıyorum hata veriyor gözükmüyor
Flashing kisminda frmware updateye tiklayacaksin
Phoenix de flashing de products code'a tıklıyorum hata veriyor gözükmüyor
öncelikle böyle güzel çalışma için çok teşekkür ederim dostum ilk kez cfw yapacağım buda senin cfw olacak tamam anlattığın kısma kadar geldim dosyaları değiştirdim fakat deat phone usb flashing seçeneğini işaretlenmiyor napacağım dostum herkes manage connection diyo ben öyle bi seçenek göremiyorum filede yardımcı olurmusun
- - - Eklendi - - -
dostum şimdi kurdum çok teşekkür ederim fakat senden bi ricam olucak ben staja giderken felan otobüste müzik dinleyen bi insanım kulak içi kulaklıkta gayet net ses geliyo ama o kulaklığı bir türlü sevemedim dier türlü kulaklıkla ise ses duyulamayacak kadar az geliyo bunun ayarını cfwde yapmak mümkünmü kardeş
Çok saol yaptım Çok güzel oldu

yani sorun yaptığın cfwde değil maşallahı var güzel yapmışın yiğidi öldür hakkını yeme
onun için hx patcher diye bi program var onuda yanında koysan önbelleğin e de olmasını isteyen yükleyebilir diğer türlü cfw olayından pek anlamam ama belle shelden dolayı normaldede belle shel açıkken web tarayıcıyı açınca belle shel kapanır onun yerine spb shel kullansan bence daha güzel olurdu hem az ram kullanıyo ben spbde böyle sorunla karşılaşmadım dün şu cfw yapmayı az araştırayım nokia editör kurdumda bu ses dosyalarını bulamadım bulsam kulaklık sesini yükseltip kendim kullancaktım
ama v 22ninkileri buldum resource klasöründe change diye arama yapınca bi kaç rakamlı belgeler çıktı not defteriyle açtım 270ti galiba 500 yaptım
ama doğrumu bilmiyorum acemilik emeğin var çok güzel bi cfw yapmışınÖncelikle bu çalışman için seni kutlar,çalışmalarının devamını dilerim.Arkadaşımda C5-03 var.Buradan senin konunu görmüş ve senin cfw onu cezbetmiş.Arkadaş öyle telefonu pek kurcalayan tiplerden değil.Alır kullanır,sonra yenisini alır.Yani pek sistemmiş,farklılıkmış vs bunlarla pek alakası yok.Ama senin bu cfwyi görünce direk bana gelip,benim telefona bunu kuralım dedi.Beraber kurduk.Başarılı bir iş çıkarmışsın.Eline emeğine sağlık.Devamını da inşallah getirirsin.

yazılım derken nokia s60 v5 serisinde ve yeni çıkan telefonlarda harbiden kulaklık sesini düşürdü 6300ı örnek vereyim dostum kulaklık sesinin maşallahı var 5 tllik kulaklıkta bileyani sorun yaptığın cfwde değil maşallahı var güzel yapmışın yiğidi öldür hakkını yeme
onun için hx patcher diye bi program var onuda yanında koysan önbelleğin e de olmasını isteyen yükleyebilir diğer türlü cfw olayından pek anlamam ama belle shelden dolayı normaldede belle shel açıkken web tarayıcıyı açınca belle shel kapanır onun yerine spb shel kullansan bence daha güzel olurdu hem az ram kullanıyo ben spbde böyle sorunla karşılaşmadım dün şu cfw yapmayı az araştırayım nokia editör kurdumda bu ses dosyalarını bulamadım bulsam kulaklık sesini yükseltip kendim kullancaktım
ama v 22ninkileri buldum resource klasöründe change diye arama yapınca bi kaç rakamlı belgeler çıktı not defteriyle açtım 270ti galiba 500 yaptım
ama doğrumu bilmiyorum acemilik emeğin var çok güzel bi cfw yapmışın

çıldırmama çok az kaldı. bu phoenix sürekli uyarı verdi. flashing kısmında beni delirtti. son versiyondu indirdiğim. 2 adet hedef dosyası var bulamadı. google da aradım tüm çözümleri denedim olmadı. toolstan data klasörlerini yeniden göstermeden tutun admin olarak başlatmaya products dosyasını temizlemeye hatta tuttum programdata içinde ilk baktığı yere nokia dosyasınada package yarattım orayada koydum yok yok bulamıyor dosyasını.
bu forumda da aradım youtube videolarını izledim. makina format atılmış halde öyle yatıyor bekliyor cfw yi. lakin phoenix bu naneyi yediğinden beridir yapamıyorum bişi.
rica ediyorum çözüm verin ve lütfen resimli anlatım koyun. ilk kez yapıyorum bunu. cidden bunaldım.
rogramfiles 'den phoenixle ilgili birşey koyma kaldır gitsin.
rogramfiles/nokia/phoenix/product içine at (tabi önce phoenixi kur en düşük 2011 sürüm olsun)
)ayrıntılı açıklama için çok teşekkür ederim. ve bir şey daha hakikatten sizin gibi bir şeyler üretmeyi daha iyisini yapmayı hedefleyen insanları takdir ediyorum. serzenişim için kusura bakmayın. yarın sakin kafayla deneyeceğim bunları. şimdilik iyi geceler.
not: açıkçası bu site de gördüğüm en iyi cfw lerden biri sizinkisi. ekran görüntüleri ve özellikler çok hoş görünüyor. lakin bu işlere yabancıyım dediğim gibi. teknik detaylarda galiba beyaz menü tuşuna basmayın kullanmayın demişsiniz. o tuş aktif mi yoksa ana ekrandaki ikonla menüye girmeyip buna basınca sorunlar mı oluşuyor? bu kısım karanlıkta kaldı benim için.
kardeş çok sağol emegine sağlık.
acaba yukleme sırasında herhangi bı sorunu warmı rom yanması gbı falan ? Kımseyı sorumlu tutmuyorum ama telide bozmak ıstemıyorum tsk.
- - - Eklendi - - -
beyler ben nasıl teli eskı halıne yuklerım ?