Bi harikasın Dostum Teşekkürler Tam Aradığım cfw

Yazılımı Kardeşimin Telefonunda Denedim Ancak Pek Beğendim Değil OFW Daha İyi . Belle Shell ile stabil çalışmasını pek sevmedim ...
HIII Bide Shazamı Neden Sildinnnnnnnnnnnnnnnnn ?? Neyse OFW dönüyorum Böyle bir sıkıntı olmaz kardeşim için
sa kardeş ben yüklemek istiyorum bu rm 697ler varya 4 tane zaten nokia/phoneix/products rm356 atıyorum jafa giriyorum bb5 manuel,dead factory set normal mode tıklayıp crts 308 boş kutucuk ını seç rm 356 flasha basmadan önce veya bastıktan sonra mcu ppm ape variant yanmıyor sorun ne ? eline sağlık güzel olmuş
- - - Eklendi - - -
galiba /products sonrakini rm 697 yapmalıyım gibi geldi
- - - Eklendi - - -
697 yok ini de 3 tane 5800 ismi var okadar genelikle ben rm 356 modunda jaf yapıyordum
- - - Eklendi - - -
benim telefonum 5800 ondan olmuyor galiba kardeş

umarım beğenirsin
evet mesajlardaki tik ikonu altta
ya cfw yaparken gördüm o zaman hoşuma gitti yapmıştım windows çakması açılışı ama değiştirmeyi düşünüyorum bende biraz sıkıldım bundan, varsa elinizde değerlendirelim o şekilde yapalım ancak şuan yapamam cfw ile ilgili herşey diğer bilgisayarda diğer eve gittiğim zaman ama aradan çıkarmaya çalışcam bu işi.
kısayol yuşu 'yok' olarak duruyor bende gecikme(sn) 10 olarak ayarladım seçeneklerden şimdi yakala'yı tuşladığında 10 saniye geçiyor ve ekran görüntüsünü alıyor![]()
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-015-c-122-mb-jubile-calismamdira-704566.html
üstteki linkte masterthone'nun yaptığı CFW vaqr açılış ekranına bayıldım gerçekten bunu kullanabilirsin belki hatta bu CFW'nin üzerine belle ve Chayanne ram politikasını gömersen Dadından yinmeztabi önce masterthone'a sorman gerekli
(FONT da hiç fena değil hani
shazamı da kur bende kullanmıyorum ama 20-30 mb yer kaplamıyordur heralde işleri görülsü isteyenlerin
![]()
umarım beğenirsin
evet mesajlardaki tik ikonu altta
ya cfw yaparken gördüm o zaman hoşuma gitti yapmıştım windows çakması açılışı ama değiştirmeyi düşünüyorum bende biraz sıkıldım bundan, varsa elinizde değerlendirelim o şekilde yapalım ancak şuan yapamam cfw ile ilgili herşey diğer bilgisayarda diğer eve gittiğim zaman ama aradan çıkarmaya çalışcam bu işi.
kısayol yuşu 'yok' olarak duruyor bende gecikme(sn) 10 olarak ayarladım seçeneklerden şimdi yakala'yı tuşladığında 10 saniye geçiyor ve ekran görüntüsünü alıyor![]()
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-015-c-122-mb-jubile-calismamdira-704566.html
üstteki linkte masterthone'nun yaptığı CFW vaqr açılış ekranına bayıldım gerçekten bunu kullanabilirsin belki hatta bu CFW'nin üzerine belle ve Chayanne ram politikasını gömersen Dadından yinmeztabi önce masterthone'a sorman gerekli
(FONT da hiç fena değil hani
shazamı da kur bende kullanmıyorum ama 20-30 mb yer kaplamıyordur heralde işleri görülsü isteyenlerin
![]()
diğer bilgisayarıma geçtiğim zaman ilk fırsatta Masterthone'nin yaptığı cfwnin açılış ekranını izin alabilirsem kullanıcamayrıca telefon hafızası konusundada bir sürpriz yapmayı düşünüyorum
![]()
öyle tabi çok yer kaplamıyor ama şimdi onun dosyalarını tekrar bul falan olaylar olaylar
![]()
![]()
- - - Eklendi - - -
kardeşim müzik çalarda podcasting ve müzik arıyor ve bulamıyor e/müzik klasörünemi atmalıyız ?
Kralsın Özkan Ç ..![]()
evet kardeşim müzik çalar E:music okuyor ilk sayfaya yazmıştım
Teşekkürler kardeşim![]()
Knk Süper Olmus'da 58oo'a Göre'de yaparmısn Windows 7 Li aynı boLe .d

kamerayı açınca masaustu kapanıyor yardım
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
dead phone isaretini ne yaptıysam isaretleyemedim ondan olabilir mi ? Ram birden 40 mb çıkıyor hayliyle hafıza dolu diyor belle shell kapanıyor yeniden acmak zorunda kalıyorum bide su tus kilidi olayını kaldırmasan gercekten 10 numara olcaktı genede tesekkurlerkamerayı açınca masaustu kapanıyor yardım
yükleme işleminde falan bi eksiğin var mı hata falan aldın mı ?
ben böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç hatta şuanda bile yok yani istersen yükleme işlemini tekrarla

dead phone isaretini ne yaptıysam isaretleyemedim ondan olabilir mi ? Ram birden 40 mb çıkıyor hayliyle hafıza dolu diyor belle shell kapanıyor yeniden acmak zorunda kalıyorum bide su tus kilidi olayını kaldırmasan gercekten 10 numara olcaktı genede tesekkurler

Font'un adı ne acaba?
hoca oda diğer bilgisayarda bilemedimki şimdi acep neydi 
Çok teşekkürler .Hemen deniyorum...![]()

telefon cortladı