Özkan Ç.-C5-03-v23-Belle Shell-CFW-(İlk Göz Ağrım)&Bellebarlı-Belle-Shell-07.12.12

Sponsorlu Bağlantılar

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Bi harikasın Dostum Teşekkürler Tam Aradığım cfw

Avunyali

Üye
Yazılımı Kardeşimin Telefonunda Denedim Ancak Pek Beğendim Değil OFW Daha İyi . Belle Shell ile stabil çalışmasını pek sevmedim ...

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Yazılımı Kardeşimin Telefonunda Denedim Ancak Pek Beğendim Değil OFW Daha İyi . Belle Shell ile stabil çalışmasını pek sevmedim ...

elbetteki renkler ve zevkler tartışılmaz o yüzden sizin zevkinize kalmış birşey.

Avunyali

Üye
HIII Bide Shazamı Neden Sildinnnnnnnnnnnnnnnnn ?? Neyse OFW dönüyorum Böyle bir sıkıntı olmaz kardeşim için

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
HIII Bide Shazamı Neden Sildinnnnnnnnnnnnnnnnn ?? Neyse OFW dönüyorum Böyle bir sıkıntı olmaz kardeşim için

gereksiz olduğunu düşündüğüm bir uygulama en basiti ben kullanmıyorum o yüzden sildim. Elbette istediğiniz bir başka yazılıma geçebilirsiniz.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi

sa kardeş ben yüklemek istiyorum bu rm 697ler varya 4 tane zaten nokia/phoneix/products rm356 atıyorum jafa giriyorum bb5 manuel,dead factory set normal mode tıklayıp crts 308 boş kutucuk ını seç rm 356 flasha basmadan önce veya bastıktan sonra mcu ppm ape variant yanmıyor sorun ne ? eline sağlık güzel olmuş

- - - Eklendi - - -

galiba /products sonrakini rm 697 yapmalıyım gibi geldi :D

- - - Eklendi - - -

697 yok ini de 3 tane 5800 ismi var okadar genelikle ben rm 356 modunda jaf yapıyordum

- - - Eklendi - - -

benim telefonum 5800 ondan olmuyor galiba kardeş

son dediğinde çok haklısın kardeşim :)
bu cfw C5-03 için senin telefonun 5800 yani bu sana gelmez kaptan :oke:

gobbels

gobbels

Üye

umarım beğenirsin :)

evet mesajlardaki tik ikonu altta :oke:

ya cfw yaparken gördüm o zaman hoşuma gitti yapmıştım windows çakması açılışı ama değiştirmeyi düşünüyorum bende biraz sıkıldım bundan, varsa elinizde değerlendirelim o şekilde yapalım ancak şuan yapamam cfw ile ilgili herşey diğer bilgisayarda diğer eve gittiğim zaman ama aradan çıkarmaya çalışcam bu işi.

kısayol yuşu 'yok' olarak duruyor bende gecikme(sn) 10 olarak ayarladım seçeneklerden şimdi yakala'yı tuşladığında 10 saniye geçiyor ve ekran görüntüsünü alıyor :oke:

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-015-c-122-mb-jubile-calismamdira-704566.html

üstteki linkte masterthone'nun yaptığı CFW vaqr açılış ekranına bayıldım gerçekten bunu kullanabilirsin belki hatta bu CFW'nin üzerine belle ve Chayanne ram politikasını gömersen Dadından yinmez :D tabi önce masterthone'a sorman gerekli :) (FONT da hiç fena değil hani
:naughty: shazamı da kur bende kullanmıyorum ama 20-30 mb yer kaplamıyordur heralde işleri görülsü isteyenlerin :)

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
kardeşim müzik çalarda podcasting ve müzik arıyor ve bulamıyor e/müzik klasörünemi atmalıyız ?

Kralsın Özkan Ç ..
:sarıl:

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi

umarım beğenirsin :)

evet mesajlardaki tik ikonu altta :oke:

ya cfw yaparken gördüm o zaman hoşuma gitti yapmıştım windows çakması açılışı ama değiştirmeyi düşünüyorum bende biraz sıkıldım bundan, varsa elinizde değerlendirelim o şekilde yapalım ancak şuan yapamam cfw ile ilgili herşey diğer bilgisayarda diğer eve gittiğim zaman ama aradan çıkarmaya çalışcam bu işi.

kısayol yuşu 'yok' olarak duruyor bende gecikme(sn) 10 olarak ayarladım seçeneklerden şimdi yakala'yı tuşladığında 10 saniye geçiyor ve ekran görüntüsünü alıyor :oke:

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-015-c-122-mb-jubile-calismamdira-704566.html

üstteki linkte masterthone'nun yaptığı CFW vaqr açılış ekranına bayıldım gerçekten bunu kullanabilirsin belki hatta bu CFW'nin üzerine belle ve Chayanne ram politikasını gömersen Dadından yinmez :D tabi önce masterthone'a sorman gerekli :) (FONT da hiç fena değil hani
:naughty: shazamı da kur bende kullanmıyorum ama 20-30 mb yer kaplamıyordur heralde işleri görülsü isteyenlerin :)

diğer bilgisayarıma geçtiğim zaman ilk fırsatta Masterthone'nin yaptığı cfwnin açılış ekranını izin alabilirsem kullanıcam :) ayrıca telefon hafızası konusundada bir sürpriz yapmayı düşünüyorum :) :naughty: öyle tabi çok yer kaplamıyor ama şimdi onun dosyalarını tekrar bul falan olaylar olaylar :) :)
- - - Eklendi - - -

kardeşim müzik çalarda podcasting ve müzik arıyor ve bulamıyor e/müzik klasörünemi atmalıyız ?

Kralsın Özkan Ç ..
:sarıl:

evet kardeşim müzik çalar E:music okuyor ilk sayfaya yazmıştım :oke:

Teşekkürler kardeşim :)

habib1910

habib1910

Üye
Knk Süper Olmus'da 58oo'a Göre'de yaparmısn Windows 7 Li aynı boLe .d

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Knk Süper Olmus'da 58oo'a Göre'de yaparmısn Windows 7 Li aynı boLe .d

teşekkürler

elimde 5800 olmadığı için modlamalar falan sıkıntı olur tek tek denemek gerekiyor o yüzden 5800 için yapan arkadaşlar var belle shell modunu paylaşmıştım diğer modlamalar forumda mevcut zaten o şekilde yapabilirler kardeşim ancak dediğim gibi malzeme olmayınca sıkıntı çok olur :oke:

fantastiko54

Üye
kamerayı açınca masaustu kapanıyor yardım

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi

yükleme işleminde falan bi eksiğin var mı hata falan aldın mı ?

ben böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç hatta şuanda bile yok yani istersen yükleme işlemini tekrarla

fantastiko54

Üye

yükleme işleminde falan bi eksiğin var mı hata falan aldın mı ?

ben böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç hatta şuanda bile yok yani istersen yükleme işlemini tekrarla
dead phone isaretini ne yaptıysam isaretleyemedim ondan olabilir mi ? Ram birden 40 mb çıkıyor hayliyle hafıza dolu diyor belle shell kapanıyor yeniden acmak zorunda kalıyorum bide su tus kilidi olayını kaldırmasan gercekten 10 numara olcaktı genede tesekkurler :)

stuffalp

Üye
:tşk: Font'un adı ne acaba?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
    Konu Sahibi
dead phone isaretini ne yaptıysam isaretleyemedim ondan olabilir mi ? Ram birden 40 mb çıkıyor hayliyle hafıza dolu diyor belle shell kapanıyor yeniden acmak zorunda kalıyorum bide su tus kilidi olayını kaldırmasan gercekten 10 numara olcaktı genede tesekkurler :)

sanırım telefonu kapatmadan yükleme işlemini gerçekleştiriyorsun o yüzden dead phone yi işaretleyemiyorsun.
bak öncelikle
telefonunu kapat
sonra ilk sayfada anlattığım şekilde gerekli işlemleri yap refurbish'e tıkla 6 tane sıralı uyarı gelcek bildiğin gibi bu uyarı gelince telefonu tak tamam de sorunsuz bir şekilde yüklenir.

belle shellin ayarlarından tuş kontrolünü etkinleştirmediğin taktirde orta tuşa bastığın zaman kilit ekranı gelir sadece yandan basılınca direk açılıyor bence bu özellik çok güzel :)

rica ederim

- - - Eklendi - - -

:tşk: Font'un adı ne acaba?

:rica: :hmmm hoca oda diğer bilgisayarda bilemedimki şimdi acep neydi :hmmm

Nokiado

Üye
Çok teşekkürler .Hemen deniyorum... :alkis

Nokiado

Üye
Kardeşim Firmware updateye nasıl yüklicez dosyaları resimli anlatım yapsan ? :hmmm

Üst Alt