Van Hohenheim
Üye
hangi ok tuşu diyorsun fotografını çekip işaretlersen yardımcı olayım
abi bazı sorularım var:1.sensör ayarlarında dokunma kontrolü ne anlama geliyor.2.heap boyutu nedir.3.kinetik kaydırma ne anlama geliyor.4.belle shelldeki tuş kontrolünü etkinleştirme diyosun etkinleştirince ne olur.
abi herhangi bir oyunu açınca belle shell kapanıyor ram yetmiyor galiba
Merhaba arkadaşlar Naviden dosyaları indirdimfakat tam flashlıyacakken phoenixde options seçeneği çıkmıyor.Ne yapabilirim acaba
şimdiden
(Resim linkine izin vermedi)
abi cfw yi nasıl yaptın hangi programları kullandın bende cfw yapıp burda paylasmak istiyom
Merhaba arkadaşlar Naviden dosyaları indirdimfakat tam flashlıyacakken phoenixde options seçeneği çıkmıyor.Ne yapabilirim acaba
şimdiden
(Resim linkine izin vermedi)
Sürüm olarak Phoenix Service Software 2012.36.001.48629 bu acaba indirdiğim dosyadaki renkten sıkıntı çıkarmı telefon alt-üst siyah euro2 tr graphıte black seçtim
Abim uzun bir konu bunu anlatıcak zamanım yok ama modlama bölümünde benim konum var onu incele
- - - Eklendi - - -
Flashıng den firmvare update ekranına geçince o pencerenin alt kisminda options olması gerekir. Phoenix'e girince file open products dan rm-697 falan o seçimleri doğru yaptın mi ?
- - - Eklendi - - -
birde phoenix kaç? 2011 yada 2012 yüklü olsun.
- - - Eklendi - - -
yorumlara şimdi baktım doğru da yapmışsın ama nasil options butonu olmazki
Sürüm olarak Phoenix Service Software 2012.36.001.48629 bu acaba indirdiğim dosyadaki renkten sıkıntı çıkarmı telefon alt-üst siyah euro2 tr graphıte black seçtim
Daha önce 2-3 farklı versiyonu denedim aynı hatayı aldım sanırım sorun bilgisayarda. Aylardım açmadığım eski masaüstünü açtım şimdi phoenixi yüklüyorum sonucu yazarım bu arada batubower Özkan Ç. ilgilendiğiniz içinsanırım phoenix ile ilgili bir sorun böyle birşey görmedim hiç ya başka bilgisayarda dene öyle bi imkanın yoksa başka versiyonunu dene. Diğerini yüklemeden önce bu versiyonu kaldır bilgisayarını kapat aç diğer versiyonu kur sağlam olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?