Van Hohenheim
Üye
Abi sen cfw yapıyorsun ya bunun eğitiminimi aldın yoksa kendi kendinemi öğrendin
hepsini silerek hem zaman harcarsın hemde yapamayabilirsin bu şekilde daha kolay.
konuyu ilk başta tamamen inceleyip kurulum kısmına bir göz atsan(sadece sen değil diğer üyeler için de söylüyorum) sıkıntı olmazdı
birşey yapmana gerek yok abim boşta dursun rofs3
yani ölesine attın klasöre rofs3 dosyasını kimse takmamışmıdır.
hayr rofs3 ile bir işlem yapılması gerekse ilk sayfada yazar zaten.
neden iki ayrı dosyalar yaptın ki.birinde hata olursa 2.sini indirip sorun ortadan kalksın diyemi.hayır farklı dosyaları içeriyor sıkıntı olmasın istersen ikisinide indir her iki rardan çıkan dosyaları bir klasör içinde birleştir
eğer 200 mbden az bir boyut olsaydı tek link olacaktı ama boyut fazla olunca bölmek zorunda kaldım. Normalde ilk link ile yüklendiğide oluyor o yüzden bu şekilde paylaştım
eğer 200 mbden az bir boyut olsaydı tek link olacaktı ama boyut fazla olunca bölmek zorunda kaldım. Normalde ilk link ile yüklendiğide oluyor o yüzden bu şekilde paylaştım
kapalı bağla.
Abi bu sefer şöyle bişey oldu.Ben 2 linkide indirdim ikisini tek bir klasörde birleştirdim.Neyse ben phoenixle o üç dosyayı değiştirdim.Rofs3 dosyasını ellemedim dediğin gibi ama sadece rofs adında 100 mb lık bir dosya kaldı değiştirmediğim.zaten orjinal fw dosyalarındada rofs adında dosya yok değiştirmek için.Yada sen adını rofs2 koycaktn ama yanlışlıkla rofs koydun.işte rofs dosyası:
abi sonunda yükleyebildim yeni font çok güzel tel. C6 gbi oldu ama ok tuşu biraz sorun yapıyor ve telin kendi web tarayıcısındaki font çok kötu ama opera var zaten şu anlık sorun yok tşk.
abi ok tuşunun yerini bilerekmi değştrdn yoksa mecbur ölemi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?