Düzeltildi.Konu başlığı düzeltilsin lütfen
Psikolojik çöküntü kişiyi şiddete yöneltir benceEskiden misal hırsızlık yapanı kollarından kafasından oduna oturtup üstüne bu adam şunu şunu yapmıştır diye yazarlarmis. Yanına 2 tanede polis koyduk mu? Bütün vatandaşların gözünün önünde itibar sarsıntısı. Bence bu ceza getirilebilir. He size göre hafiftir bilmem ama psikolojik çöküntü dayaktan daha etkili olur
Çözüm mü Sence ?Ah şeriat ah...
Bence evet, sence olmayabilir, diğerince saçma, bir başkası için vazgeçilmez... Umut dünyası işte ne yaparsınÇözüm mü Sence ?

Çözüm mü Sence ?
Elbette hayır
Helal olsun abiBence evet, sence olmayabilir, diğerince saçma, bir başkası için vazgeçilmez... Umut dünyası işte ne yaparsın
Şurası bir gerçek ki, bu dünyada hangi sistemle, hangi yasayla yaşarsan yaşa, kaçınılmaz nokta şeriat mahkemesinde hesaba çekilmeyen kalmayacak, öyleki boynuzsuz koç bile boynuzlu koçtan hakkını alacak...

Yapma şeriatla yönetilen ülkelerin durumu ortada kızın açık giyindini iddea ediyolar adam bu seferde beni tahrık etti diye yırtardı belki öldürülmeseydi kız suçlu bulunurduEvet gerçek şeriat en iyi çözümdür. Kimse şunu unutmasın. İnsan kendi koyduğu kanun ile kendini yönetemez. Her zaman bir açık vardır. Her zaman değişiklik yapılabilir.
Kanun İlahi kanun olunca kesinlik kazanır.
Ayrıca şunu da belirteyim. Şeriat denince aklınıza iran gelmesin.
Bak ben ne dedim? Şeriat denince aklınıza iran gelmesin. Arabistan gelmesin. Dikkat et. Şeriat senin tv'de gördüğün gibi değil...Yapma şeriatla yönetilen ülkelerin durumu ortada kızın açık giyindini iddea ediyolar adam bu seferde beni tahrık etti diye yırtardı belki öldürülmeseydi kız suçlu bulunurdu
yani onlar yönetemiyor bizmi yönetcez bişey teoride ne kadar iyi olursa olsun pratikte nasılsa odur ama zaten tartışmaya deymez sanki şeriat istiyoruz diyince şeriat gelcekBak ben ne dedim? Şeriat denince aklınıza iran gelmesin. Arabistan gelmesin. Dikkat et. Şeriat senin tv'de gördüğün gibi değil...
o şerefsizi idam etseler gene ederlerdi etmeye cesaret edemediler işteEvet haklısınız bence şeriat kanunu yeniden çıkmalı bu şekilde suçlarda caydırıcı olur ama öte yandan idam gelirse abdullah öcalanıda idam etmek zorundalar bu yüzden idam yasasını çıkarmıyorlar bence en azından tahminim bu yönde ALLAH bildiği gibi yapsın böyle insanları gerçi insan denmez ama
yani onlar yönetemiyor bizmi yönetcez bişey teoride ne kadar iyi olursa olsun pratikte nasılsa odur ama zaten tartışmaya deymez sanki şeriat istiyoruz diyince şeriat gelcek
o şerefsizi idam etseler gene ederlerdi etmeye cesaret edemediler işte
idam 2002 yada 2003 de kaldırılmıştı ama adam 1999 da yakalandı tam tarihini bilmiyorumBu cesaret işi değil. Zamanın da idam kalktı gitti. Suçu onlara atmak lâzım. Ayrıca idam geri gelse bile yaşa çıktıktan sonra işlenecek suçları kapsar. Geçmişe dönük suçlu idamı olmaz.
Onlar dediğin itikadi sorunları olanlar. Ehli sünnet alimlerin yönetimde olduğu bir şeriat olmuş olsa bunu ilk beğenen sen olursun merak etme.
.........Şeriat olmadan Müslüman olmayan gelince mi Müslüman olacak........