Telefon Tavsiyesi Özellikle İnternete Girişte Kullanılabilecek Telefon Tavsiyesi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye

N8 çok iyi bir seçim. Kendi tarayıcısı flaş desteği sunmasına karşın çok kasıyor fakat ben opera mobile kullanıyorum ve çok memnunum internet performansından.

arthurcuğum pr 1.1 ile bayağı hızlandı yani yavaş değil eskisi gibi birde martın sonunda pr2.0 gelecek yeni tarayıcı gelicek onunla yani tarayıcı çözüldü bence yani 96kbps ile yani yaklaşık 10kbps e takabül eder yani bakıyorum hep 10 - 9 kbps kadar yüklüyor saniyede

nonamex

Üye
İnternet konusunda N8 yetersiz gelebilir size.

Kendi web tarayıcısı biraz ağır sitelerde anında kapanıyor, flash desteği ise telefona reset attırmaktan başka bir işe yaramıyor. Ayrıca yavaş çalışan bir tarayıcı. ( Puan vermek gerekirse, 10 üzerinden 3.5)

Opera Mobile diye bir web tarayıcısı var, flash desteği yok, pinch zoom (2 parmakla yapılan zoom) yok. Telefonu da bazen zorlayabiliyor. (10 üzerinden 6)

İnternet için telefon istiyorsanız, daha güçlü işlemcileri olan Androidli telefonlara yönelin derim, N8'in işlemcisi yetersiz geliyor.

(Yazmadan edemeyeceğim, GPU'su sayesinde oyunları akıcı oynatma konusunda n8'den üstün yok, ama siz galiba oyun oynama niyetinde değilsiniz)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnternet konusunda N8 yetersiz gelebilir size.

Kendi web tarayıcısı biraz ağır sitelerde anında kapanıyor, flash desteği ise telefona reset attırmaktan başka bir işe yaramıyor. Ayrıca yavaş çalışan bir tarayıcı. ( Puan vermek gerekirse, 10 üzerinden 3.5)

Opera Mobile diye bir web tarayıcısı var, flash desteği yok, pinch zoom (2 parmakla yapılan zoom) yok. Telefonu da bazen zorlayabiliyor. (10 üzerinden 6)

İnternet için telefon istiyorsanız, daha güçlü işlemcileri olan Androidli telefonlara yönelin derim, N8'in işlemcisi yetersiz geliyor.

(Yazmadan edemeyeceğim, GPU'su sayesinde oyunları akıcı oynatma konusunda n8'den üstün yok, ama siz galiba oyun oynama niyetinde değilsiniz)
Düşündürücü bir eleştri :hmmm
Açıkçası andoidli telefon kavramına yabancıyım, olursa yine Nokia'nin bir başka modeli olur gibime geliyor; aşılamayan tüketici önyargıları işte...

Oyun da oynarız arada ama öncelik onda değil elbette.
İnternet / Müzik-Radyo / Kamera / Pc ile etkileşimli kullanım / İşlevsel program ve oyunlar diye gider sıralamam :hmmm

pRime.

pRime.

Üye
arthurcuğum pr 1.1 ile bayağı hızlandı yani yavaş değil eskisi gibi birde martın sonunda pr2.0 gelecek yeni tarayıcı gelicek onunla yani tarayıcı çözüldü bence yani 96kbps ile yani yaklaşık 10kbps e takabül eder yani bakıyorum hep 10 - 9 kbps kadar yüklüyor saniyede

Zaten pr2.0ı sabırsızlıkla bekliyorum. Ama pr1.1 ile aman aman düzelmedi tarayıcı. Demek istediğim Iphone tarayıcısındaki akıcılık yok. Flash desteğiyle video izleyebiliyorum ama kaydırma ve zoom çok ağır geliyor bana.

Uruloki

Uruloki

Üye
ya arthurcuğum doğrudur onun gibi değil ama o cihazda flash destekli değil yani operada uçuyo sonuçtz şimdi bu kasıyo filan diye yazdın bi bakıyı diziporta girdim hacı chuck 18.bölümp tam ekran açtı valla kasmadı bir şey yapmadı tabi yine aşırı yüklü sitelerde hata yapabilir mesela bana bir isim ver bir bakayım ne yapıcak birde webkit teknolojisini kullansa tam olarak iphone ile aynı hızda olur tarayıcısı çünkü onun ki webkit üzerine kurulmuş yani pr2 ile ne olcak

pRime.

pRime.

Üye
Yok yanlış anlamışsın video izlemede sıkıntı yok hatta bazı flash oyunları bile açıyor ama sayfa yüklemesi biraz yavaş bir de dediğim gibi kaydırma ve zoom. Ama zorlandığı bir siteye örnek vermek gerekirse v.youku da çok kasıyor ve video açmıyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
evet youku da açmıyo ama şöyle örnek veriyim mesela speedtest.net e normal net bağlantımla açınca flash içerik açılmadı ama wlan ile bağlandım açıldı bence hızlı bir netle bağlanırsan öyle dene ve evet tarayıcı yavaş o doğrudur android i tutmaz ama yinede düzeltmişler ve ayrıca pr2 videolarını izlediysen tarayıcı gayet iyi yani dur birde şimdi giriyim youkuya

pRime.

pRime.

Üye
Evet pr2 videolarını izledim tarayıcı çok düzelmiş. Adres çubuğu falan...

Uruloki

Uruloki

Üye
youku da şimdi mobil indirme sitesini açıyo birde çince belli değil hiçbir şey ing olsa geççem masaüstüne ama bakamadım valla ben pr 2 ile gelmesini isteğim şeylerden biriydi hızlı tarayıcı zaten pekte isteğim yok başka olarak ama yinede çok güzel bir cihaz parasını hak ediyor helala olsun diyorsun verdiğim paraya mesela bir program atıyosun hop sürekli odaklama ile video çekiyosun çok hoş oluyor

pRime.

pRime.

Üye
Aynen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt