Telefon Tavsiyesi Özellikle İnternete Girişte Kullanılabilecek Telefon Tavsiyesi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Özellikle İnternete Girişte Kullanılabilecek Telefon Tavsiyesi?
Arkadaşlar özellikle internete girişin ve internette sitede yazışmanın rahat olduğu buna ilaveten diğer performans özelliklerinin de fena olmadığı bir telefon öneriniz var mı?..
1.000 TL'yi çok fazla aşmak istemiyorum.

ali174

Üye
Merhaba, 1.000 dediğiniz 1.000 tl mi? Eğer öyleyse NOKIA N8 var güzel telefon.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet 1.000 TL, düzelttim.

N8

3,5 inçÇözünürlük
16:9 nHD (640 x 360 piksel) AMOLED
16,7 milyon renk
Video oynatma süresi (H.264 720p, 30 kare/saniye, maksimum)6 saat (HDMI ile TV'ye)
Video kaydetme süresi (H.264 720p, 25 kare/saniye, maksimum)3 saat 20 dak
Görüntülü arama süresi (maksimum) 160 mins
Dahili hafıza: 16 GB
Müzik çalma süresi (çevrimdışı mod, maksimum): 50 saat
Görüntü, video, müzik ve .doc, .xls, .ppt, .pdf, .zip formatında belge için eklenti destekli, kullanımı kolay e-posta istemcisi HTML e-posta desteği
Birden fazla protokol için tek bir e-posta istemcisi: Yahoo!® Mail, Gmail™, Windows Live™, Hotmail ve diğer popüler POP/IMAP servisleri, Mail for Exchange, IBM Lotus traveler
Başlıca ofis belgelerini düzenleme
Görüntülü arama
Entegre GPS, A-GPS alıcıları
Ovi Haritalar
Wi-Fi ile konumlandırma
Ekranın doğru yönlendirmesi için pusula ve ivmeölçer
Carl Zeiss lensli 12 megapiksel kamera
Dahili hafıza: 16 GB
Cihaz açıkken değiştirilebilen, 32 GB'a kadar microSD hafıza kartı yuvası
H.264, MPEG-4 kodekleriyle 720p çözünürlükte 25 kare/saniye video çekimi
Ses Kodekleri: .MP3, WMA, AAC, eAAC, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB320 kbpse kadar bit oranı
FM vericisi

Gibi özellikleriyle oldukça güzel bir telefon gibi duruyor.
Ancak dokunmatik telefonlara karşı biraz önyargım var :hmmm
Ama güzel bir öneri, teşekkürler.

Revengeful

Emekli Yönetici
iPhone internet yönünden çok iyi bir telefon. Hem hızlı hemde çözünürlük yönünden çok iyi bir telefon. iPhone 3G yi 600-800 lira arasında bulabilirsin. iPhone 3GS 8 gb 1300, 16 gb ise 1400 civarında..

--------------- Ekleme ---------------

Kamera 3 mp ama ekran çözünürlüğü çok yüksek o yüzden çok yüksek kalitede fotoğraf çekiyor.

ali174

Üye
Hocam Nokıa N8 Iphone'dan daha iyi telefon kıyaslanamaz bile Nokıa N8 güzel telefon.

Revengeful

Emekli Yönetici
Hocam Nokıa N8 Iphone'dan daha iyi telefon kıyaslanamaz bile Nokıa N8 güzel telefon.
1000 lira yazmış. Yazmasaydı iPhone 4 önerirdim. iPhone 4 ün ana ekran tuşu N8 e bedel :ehe

Ekranı bile helikopterlerin camlarında kullanılan camla aynı.. Yani kırılmaz ekran.

ali174

Üye
Iphone bana çok yapmacık geliyor aynı samsung un bazı telefonları gibi.

Revengeful

Emekli Yönetici
Aslında tekrar düşündümde 3G yerine N8 almak daha mantıklı. O yüzden N8 diyorum. Ama iPhone 4 N8 den daha iyi onuda söylüyorum :ehe

Bu arada iPhone a virüs girebilme olasılığı %0.

ali174

Üye
Evet Iphone güzel ama Iphone alırken yanında bir hat veriyorlar ve 24 ay o hattı kullanmak mecbur o hatsız telefon açılmıyomus aylık faturalı hat gibi para veriliyormus ve bu hat kullanmamak için Yanlış hatırlamıyorsam İngiltereden Hacker lar şifreyi kırmıslar eğer türkiyede de bu hat kullanmak zorunlu ise Iphone 4 tavsiye etmem Çakallar bir telefon parasıda hattan alıyorlar. Ayrıca Iphone'a Virüs girbi olasılığı %0 demişsin önceki yorumumda dfa Iphone'un yapmacık menüsü olduğunu belirtmiştim aynı samasung'un olduğu gibi ondan girmiyordur.

Revengeful

Emekli Yönetici
Hat olayı yok. Kendi hattinla devam edebiliyorsun.

pRime.

pRime.

Üye
Dokunmatik istemiyorsanız Nokia E52 öneririm. Internet performansı gayet iyi. Hele opera mobile ile çok daha iyi. Forumda rahatça dolaşabilir, mesajlaşabilirsiniz. Fiyatı da 500tl civarı. Tuşlu telefon alcaksanız Nokia'dan şaşmayın. Bunun dışında Qwerty klavyeli E72, Nserisinden de (0'ı varsa) N86 veya N79 öneririm. Hepsi şahane telefonlar.

Revengeful

Emekli Yönetici
Ama Nokia symbiandan destegini çekecek yavaş yavaş.

pRime.

pRime.

Üye
Ama Nokia symbiandan destegini çekecek yavaş yavaş.

Desteğini çekse bile internete girebilecek, fotoğraf çekebilecek, servise verdiğinde yapılacak... Destek vermemek sadece güncelleme ve uygulama gelmeyecek demek. Yeterince uygulama var bana göre ve hala yeni uygulamalar buluyorum her gün. Performans ve stabilite olarak da bahsettiğim cihazlar gayet iyi. Tuşlu bir telefondan beklenen herşeyi ve fazlasını yapabiliyor.

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben E71 kullanmıştım. E serisi is telefonlarından oluşur yani mail vs seyler üzerinde cok iyidir. O yuzden internet yönünden daha iyi cihazlar var. Ama fiyat yönünden ve özellik yönünden bahsettigin cihazda gayet iyi.

Uruloki

Uruloki

Üye
bende N8 öneririm fiyat olarak ve FLASH videoları açabildiği için internette çok kolayınıza gelebilşr hatta evde hdmı girşine sahip bir lcd tv ya da plazma varsa hdmı çıkışı ile televizyona bağlayıp usb girişinede iste mause ister klavye takıp pc niyetinede kullanabilirsiniz

61semih

61semih

Üye
htc desire forever :oke: kamerası n8 kadar iyi olmasada işlemci hızı ram farkı olsun buna bırde androit i eklersen daha ne olsun flash desteklıde bıldıgım kadarıyla

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz
pRime.

pRime.

Üye
Ben E71 kullanmıştım. E serisi is telefonlarından oluşur yani mail vs seyler üzerinde cok iyidir. O yuzden internet yönünden daha iyi cihazlar var. Ama fiyat yönünden ve özellik yönünden bahsettigin cihazda gayet iyi.

Daha iyileri olcak tabi Başta Iphone ve diğerleri var internet olarak ama dokunmatik dışında bu aletler en iyilerindendir. Gerek özellik gerekse performans olarak.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tavsiyeler için öncelikle teşekkürler arkadaşlar.
Açıkçası eğer Iphone alacaksam 4 almak isterim ama ona o kadar bütçe ayıramam. Diğerlerini de bu nedenle almam.
Şu anda zaten Samsung Omnia serisinden bir telefonum var, klavyeli. Rahat olmasına rahat ama çok fazla sorunla karşılaştığımdan değiştirmek istiyorum.
Bir de, diğer telefonları pc ile etkileşimli olarak kullanmak Nokia'ya kıyasla zor, sıkıntılı.
Bilgisayarla etkileşimli kullanmak konusunda Samsung'uma kıyasla N73'üm HALA daha kolay.

Şimdiye kadarki tavsiyeler arasında N8 önde gibi benim için :hmmm
12 Mp kamera da maşallah dedirtti. Tabii diğer özellikleri de.
Yine de diğer tavsiyelere açığım.

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
İnternette gezinecek bir telefn isitiyorsun şimdi N8 falan hikaye çok donuyor tarayıcısı + ekranı ufak onun yerine samsung galaxy s öneririm (2.el) ama samsung wave 2 vardı Onun ekranı büyük internette gezinmek çok güzel olur doğrusuama flaş olmaması kötü oda bada 2.0 ile gelecek (Daha önceden wave kullandım çok güzel)
Fiyatıda düşük nereden baksanız 250 tl elinizde kalır Pazarlık yaparsanız fiyat dahada düşebilr :)

Ekranı bile helikopterlerin camlarında kullanılan camla aynı.. Yani kırılmaz ekran.[/QUOTE]

Bu telefonu 30.kattan attılar galiba :aman2:

pRime.

pRime.

Üye
Tavsiyeler için öncelikle teşekkürler arkadaşlar.
Açıkçası eğer Iphone alacaksam 4 almak isterim ama ona o kadar bütçe ayıramam. Diğerlerini de bu nedenle almam.
Şu anda zaten Samsung Omnia serisinden bir telefonum var, klavyeli. Rahat olmasına rahat ama çok fazla sorunla karşılaştığımdan değiştirmek istiyorum.
Bir de, diğer telefonları pc ile etkileşimli olarak kullanmak Nokia'ya kıyasla zor, sıkıntılı.
Bilgisayarla etkileşimli kullanmak konusunda Samsung'uma kıyasla N73'üm HALA daha kolay.

Şimdiye kadarki tavsiyeler arasında N8 önde gibi benim için :hmmm
12 Mp kamera da maşallah dedirtti. Tabii diğer özellikleri de.
Yine de diğer tavsiyelere açığım.

N8 çok iyi bir seçim. Kendi tarayıcısı flaş desteği sunmasına karşın çok kasıyor fakat ben opera mobile kullanıyorum ve çok memnunum internet performansından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt