PriZm
Üye
Efs klasörünün yedeğini alırsanız imei silinse dahi tekrar atarsanız imei numaranız yeniden gelir.
Kurulumu çok basit ayrıca.
root explorer da direkt root dizininde efs isimli bir klasör var.onu hafıza kartına kopyala yedeklemiş olursunPeki, şimdilik bu bilgiler yeterli. Artık Android'e alıştıkça keşfederim.
Efs klasörünü nereden bulabilirim? Önlem olarak yedeğini alacağım
nasıl ya?Bende öyle bir klasör yok
nasıl ya?
hafıza kartına falan bakmıyorsun değilmi şu system,data,etc vs gibi klasörlerin olduğu dizine bakıyorsun?
Bende niye IMEI değişmedi
Ama ben rom deniyen birisiyim ona rağmen silinmedi yaklaşık 6'ya yakın rom denedim.
Herkeste değişecek diye bir şey yok. Yanlışlıkla silinebilir.
sonylerde farklı sanırımAma ben rom deniyen birisiyim ona rağmen silinmedi yaklaşık 6'ya yakın rom denedim.Ayrıca Rambo_FT haklı efs diye bir klasör yok bende baktım
Bendede hiç silinmedi şuana kadar
sonylerde farklı sanırım
Bendede hiç silinmedi şuana kadar
Özel romların ve özellikle Cyanogenmod'un hakkını yedim, özellikle Cyanogenmod ekibinden özür dilerim.
Bugün Cyanogenmod 7 yüklü telefonda Asphalt 6'yı yükledim ve, önceki orjinal romdan kalan yedeğimi yükleyerek kariyere devam edeyim istedim. Oyunu açtım ve çok büyük bir sürprizle karşılaştım! Oyunda neredeyse %100 bir hızlanma olmuş. Özellikle kamera otomobiller sıralanırken yukarıdan bizim aracın üstüne doğru gelirken bayağı bi kasardı. Ancak şimdi yağ gibi oldu oyun vallahi helal olsun. Daha yeni oyun oynarken keyif almaya başladım.
Bununla da sınırlı değil, normalde ilk başlarda kasmayan oyun 4-5 yarış sonra oynanmayacak derecede kasıyordu. İnanırmısınız telefon o kadar ısınmasına, elimi terletmesine rağmen 1 gram kasma oluşmadı. Sanırım sonradan işlemci ısındığından değil RAM dolduğu için oyun kasıyormuş. CM7'de RAM yönetimini iyileştirdikleri için kasmalar sonradan da olmuşmuyor.
Tebrikler Cyanogenmod ekibi
- - - Eklendi - - -
Sizlere o kadar bahsettiğim "artı bir performans arıyorum"un gerçek yanıtını buldum
Cyanogenmod ekibi işini gerçekten iyi yapıyor
bazı kişiler cyanogen mod'u küçümsüyorlar,haklarını yiyorlar ama gerçeği görünce susuyorlarsözüm sana değil tabi.bazı cyanogen modun berbat olduğunu hatta orjinal romların bile daha iyi olduğunu savunanlar için
yazılım konusunda samsung dan daha çok anladıkları kesinCyanogenmod ekibi işini gerçekten iyi yapıyorhaklarını yememek lazım sana katılıyorum
İmzamdaki Xperia pro Custom Romlar konusundan indirdi galiba
yazılım konusunda samsung dan daha çok anladıkları kesin
- - - Eklendi - - -
Furkan birşey soracağım.
yüklediğin cm7 ve cm9 konu linklerini yazabilirmisin acaba?
bazı kişiler cyanogen mod'u küçümsüyorlar,haklarını yiyorlar ama gerçeği görünce susuyorlarsözüm sana değil tabi.bazı cyanogen modun berbat olduğunu hatta orjinal romların bile daha iyi olduğunu savunanlar için
İmzamdaki Xperia pro Custom Romlar konusundan indirdi galiba
yani şuan bunu kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?