Özel mesaj kapasitesinin yükselmesini istiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Özel mesaj saklama kapasitesi yükselmeli mi ?

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
Arkadaslar bu kadar arşivci bir olguda bulunmayın derim yani 200 Mesaj sayısı Türkiye' nin en aktif forumlarının standart değerinin üstünde emin olabilirsiniz.

Bu limit aslında aktiflikle doğrudan alakal degil bence.. Yani saklanacak o kadar çok önemli pm leriniz olmamalı yakın zamanda x2 arttırmıstım kotaları zaten ancak simdi yine x2 arttırsam 3-5 ay sonra tekrar bu kadar yetmiyor 1000 yapalım denecek. Dolayısı ile bunun sınırı yok. Bu cep telefonlarındaki SMS saklama olayına benziyor, telefonun kapasitesi ne kadarsa insan o kadar silmek istemiyor eski mesajları. Ancak bunun hiç gereği yok burası bir internet sitesi ve aldıgınız 1 aydan eski pm lere sonra dönüp bakma ihtimaliniz çok zayıf, SMS ler gibi ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen bilirsin ...

|--White--|

|--White--|

Üye
Böyle Artıracağınıza Sayfanın Altında Mesaj Hangi Formatta İndirilsin İle Seçip İndirin PC nizde Depolayın
1 Milyon Küsür Üye 200.000ni Yarbay Üstü Desek Ohooo Servere Baya Bir Depo Alanı Eklemek Gerekir

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
500 çok iyi olurdu :oke:
Neyse 1-2 sene sonra anlaşılacağım ...

Ozan

Ozan

Admin
Dostum "Sen Bilirsin" demek hoş degil, ben bilmiyorum sadece . Ben sadece görüyorum ve olanı söylüyorum hiçbir zaman ben bilirim, benim bilecegim iş modunda düşünmedim ve davranmadım

Limiti ne kadar arttırırsak, o kadar daha fazla ihtiyaç olacak ve o kadar fazla mesaj depolanması moduna geçilecek halbuki gerek yok sadece görüşüm bu. Telefondaki 1 yıl önceki kaç sms i saklıyorsunuz ki ? Veya kaç kişi saklıyor.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam, anketteki oranlara bakıldığında isteyen üye sayısı çoğunlukla fazla gözüküyor ... :)
Pek çok hususta eski mesajlar gerekiyor :)
Gerek gönderilmiş resim , gerek gelen program , gerek güzel bilgiler veya sözler vs vs :)
İhtiyaç olarak görmeseydim sizin başınıza iş açmaya çalışmazdım :)

Ozan

Ozan

Admin
Başımıza iş açmak anlamında bir durum yok zaten çünkü Edit butonuna basıp 200 silip 500 yapıp kaydedecegim tüm yapılacak bu ve 10 sn lik islem bile degil. Önemli olan bazı şeyleri prensip, ihtiyaç veya kurallar dahilinde uygulayabilmek.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çoğunluk yükselmesinden yana ... Ihtiyaç olduğunu ben de buradaki yorumlar da belirtiyor:)

Sehzade

Üye
Başımıza iş açmak anlamında bir durum yok zaten çünkü Edit butonuna basıp 200 silip 500 yapıp kaydedecegim tüm yapılacak bu ve 10 sn lik islem bile degil. Önemli olan bazı şeyleri prensip, ihtiyaç veya kurallar dahilinde uygulayabilmek.
ustad bir onerim olacak sadece albayları yukseltsek?? zaten biri gelipde tegmene yada cavus a pm atmaz 500 deilde 300 falanda yapsak iyi olur sonucta yukseltmis oluruz :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
ustad bir onerim olacak sadece albayları yukseltsek?? zaten biri gelipde tegmene yada cavus a pm atmaz 500 deilde 300 falanda yapsak iyi olur sonucta yukseltmis oluruz :)
Bu da olabilir zaten 22 Albay mı ne var....

Sehzade

Üye
Salih Baba™;1909824' Alıntı:
Bu da olabilir zaten 22 Albay mı ne var....
bence boyle en iyisi zaten panelden boyle bi ayarı yapmak adminimznde dedigi gibi cok kısa bir islem :)
500 olmasada 300 350 olabilir

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rütbeye göre pm saklama kapasitesi düşüncesi çok bencilce olur ... Bunun bir ihtiyaç olduğunu tekrar belirtiyorum :)

Sehzade

Üye
Rütbeye göre pm saklama kapasitesi düşüncesi çok bencilce olur ... Bunun bir ihtiyaç olduğunu tekrar belirtiyorum :)
enes snn ihtiyacın var benim yok oyle dusun dusuk rutbeliler pm i napsınki:)
birde bu avatar altı yazısına benziyor albaylar alabiliyor ama alt rutbeliler alamıyor :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Program , oyun, tema vs vs paylaşan üyelerin rütbeleri genelde yüksek olmaz çünkü bir bölüme bağlıdırlar ...Rütbesi yüksek değil ama bu tür paylaşımlar hakkında geniş bilgiye sahiptirlerdir ve sürekli onlara pm yoluyla soru gelecektir ki bana bile geliyor :) Ayrıca forumda sürekli aktif olan üyeler sürekli birbirleriyle etkileşim içinde oluyor , yeni arkadaşlıklar oluşuyor veya arkadaşlarla sohbet ediliyor ... Yani forumda aktif ve sevilen bir üye isen sürekli özel mesajla haşır neşir oluyorsun :)

Sehzade

Üye
Program , oyun, tema vs vs paylaşan üyelerin rütbeleri genelde yüksek olmaz çünkü bir bölüme bağlıdırlar ...Rütbesi yüksek değil ama bu tür paylaşımlar hakkında geniş bilgiye sahiptirlerdir ve sürekli onlara pm yoluyla soru gelecektir ki bana bile geliyor :) Ayrıca forumda sürekli aktif olan üyeler sürekli birbirleriyle etkileşim içinde oluyor , yeni arkadaşlıklar oluşuyor veya arkadaşlarla sohbet ediliyor ... Yani forumda aktif ve sevilen bir üye isen sürekli özel mesajla haşır neşir oluyorsun :)
bu konuda haklısın kardesim :oke: ama onlar icinde 200 yeter bence ya okadar trafik gelecegini sanmıyorum birde o msjlara cevap verdikden sora silebilirler ama bazı uyelerimz varki 200 yetmiyor...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Forumda çoğu kişiyi tanıyınca ınan ki yetmiyor :)

Pure Life

Pure Life

Üye
Bu çok adaletsizce olur ama sanki albaylara ayrıcalık tanınınmış gibi olur. Uzan vadede diğer üyelerde buna sahip olmak için mesaj kasarlar, konu kasarlar. Çöp konular, çöp mesajlar ortaya çıkar.

Sehzade

Üye
Bu çok adaletsizce olur ama sanki albaylara ayrıcalık tanınınmış gibi olur. Uzan vadede diğer üyelerde buna sahip olmak için mesaj kasarlar, konu kasarlar. Çöp konular, çöp mesajlar ortaya çıkar.
usta tmm bu konuda haklısın ama avatar altı yazılarda ole degilmi sadece albay vb. grublar yazdırmıyormu?? ornegin maxi-metalist enes arkadasımz yazdırmıs ama ben yazdıramıyorum bnce buna benziyor..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu konu niye uzadı ki :)
Ortada kesin bir cevap var , ama tartışmak iyidir :)
Öğretir birşeyler..Kolay gelsin:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...