TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Özel mesaj kapasitesinin yükselmesini istiyorum...
Her geçen gün forumdaki üye sayımız artıyor ve haliyle dostumuz veya arkadaşlarımız artmış oluyor ...Misal beni örnek alayım ... Her gün istisnasız özel mesajları silerim çünkü çok yoğun bir trafiği vardır özel mesajların benim için ... Açıkçası toplam 200 mesaj saklama kapasitesi Türkiye'nin en iyi sitelerinden biri için çok az bence
Saklama olayları var biliyorum ama açtığımda karşımda görmek istiyorum ... Bazı durumlarda yöneticilere kanıt göstermek gerekiyor , bazı durumlarda attığın mesajı başka kişiye de atman gerekiyor veya attığın mesaja bakman gerekiyor vs vs örnekler çoğaltılabilir ...Ben toplam 500 mesaj saklama kapasitesinin olmasını öneriyorum ... Karar size kalmış ...
Saklama olayları var biliyorum ama açtığımda karşımda görmek istiyorum ... Bazı durumlarda yöneticilere kanıt göstermek gerekiyor , bazı durumlarda attığın mesajı başka kişiye de atman gerekiyor veya attığın mesaja bakman gerekiyor vs vs örnekler çoğaltılabilir ...Ben toplam 500 mesaj saklama kapasitesinin olmasını öneriyorum ... Karar size kalmış ...

Bu fikirden asla vazgeçmem konu kilitlense bile