Özel mesaj kapasitesinin yükselmesini istiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Özel mesaj saklama kapasitesi yükselmeli mi ?

• Kullanılan toplam oy
    18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Özel mesaj kapasitesinin yükselmesini istiyorum...
Her geçen gün forumdaki üye sayımız artıyor ve haliyle dostumuz veya arkadaşlarımız artmış oluyor ...Misal beni örnek alayım ... Her gün istisnasız özel mesajları silerim çünkü çok yoğun bir trafiği vardır özel mesajların benim için ... Açıkçası toplam 200 mesaj saklama kapasitesi Türkiye'nin en iyi sitelerinden biri için çok az bence :) Saklama olayları var biliyorum ama açtığımda karşımda görmek istiyorum ... Bazı durumlarda yöneticilere kanıt göstermek gerekiyor , bazı durumlarda attığın mesajı başka kişiye de atman gerekiyor veya attığın mesaja bakman gerekiyor vs vs örnekler çoğaltılabilir ...Ben toplam 500 mesaj saklama kapasitesinin olmasını öneriyorum ... Karar size kalmış ... :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bencede yükseltilsin bir sürü arkadaş pm yoluyla bazı konular için yardım istiyor isteklerini görüşlerini belirtiyor benimde şu an pm kapasitem dolu nerdeyse çoğu zaman silmek zorunda kalıyorum

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu geçen günlerde artırılmıştı.
Tekrar böyle bir isteğin yerine getirilmesi uzun sürecektir diye tahmin ediyorum.
Serverlar ile ilgili bir olay diye tahmin ediyorum..:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geçen gün değil de üstünden 4-5 ay geçmiş olmalı ... Mesela bir üye ile konuşmaya başladığında en azından 50 tane mesaj doluyor veya bu sırf benim için geçerli :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
200 Bana yetiyor da artıyor.. Ama sizi bilemem benden çok daha aktifsiniz..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
4-5 da geçen gün oluyo , sonuçta geçmiş yav :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öyle bir deyişin var ki sanki 2 gün önce olmuş :ehe Aslında fena bir istek değil çok mantıklı ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Öyle bir deyişin var ki sanki 2 gün önce olmuş :ehe Aslında fena bir istek değil çok mantıklı ...

He , şimdi istek güzel de bence silinmesi daha güzel ya :)
Geçmişe ait bir iz oluyor ve ben sevmem geçmişi...Benim düşüncem bu yeterli :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:birak: Bu fikirden asla vazgeçmem konu kilitlense bile :)

Sehzade

Üye
Bu geçen günlerde artırılmıştı.
Tekrar böyle bir isteğin yerine getirilmesi uzun sürecektir diye tahmin ediyorum.
Serverlar ile ilgili bir olay diye tahmin ediyorum..:)
ustad serverlarla alakası yok sadece albay ve yarbayların bile artırılar bilir bnce bu daha iyi olur rutbe azaldıkca mesaj trafigi azalıyor:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bak bak bak :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Destekliyorum çünkü gönderdiğim pm'lerden silemeyeceklerim var...Biri bir oyun istiyor veya başka bişi onu o sayfaya yönlendiriyorum...Başkası istediğinde direk gönderdiklerime bakıp bulabiliyorum...Sınırın arttırılması benim için çok güzel olur....

Neverex

Üye
Bence hiç gerek yok.200 yeterli benim için.

arslansem

arslansem

Üye
Ben de çok aşırı kullanmasam da,200 yeterli olsa da,en azından eski mesajların kalmasından yanayım.
Artsın yine bence.200 yapan 500 de yapar :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kesinlikle destekliyorum :islik

Berlin Boleyn

Benim özel sinek avlıyor ama kapasite sıkıntısı çeken arkadaşlarım için bu öneriyi destekliyorum:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Demek adminlerin 2000 hakkı var :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...