Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel güvenlik sertifikası kaç ayda hafta'da alınır ?
Sponsorlu Bağlantılar
messevim
Üye
Konu Sahibi
Özel güvenlik sertifikası kaç ayda hafta'da alınır ?
Başlıkta da belirttim. Ayrıca kayseri'de ikamet edenler kayseri'de önerebileceğnz özel güvenlik hangisi ?
Şimdi'den çok teşekkürler
yaren_dede
Üye
kursa kayıt olup sınavı kazanıp, emniyete başvuruyorsun ve eline geçmesi toplam süre olarak 3 ayı bulur
kardeşim peki eğitim kaç hafta sürüyor ? Ben baktım net ten silahlı 120 saat silahsız ise 100 saat yazıyor. Ama kaç güne yayıyorlar bu 100 saati acaba ?
yaren_dede
Üye
toplam 1 ay gibi bir süreydi ama dersleri ihmal etme sınav kolay gözüküyor ama derste anlatılan bilgi baya faydalı oluyor, birde hangi kurs olduğu farketmez dersleri ihmal etme yeter. Ayrıca silahsız alsanda olur Çünkü silahlı güvenlik olarak iş olanağı çok az
toplam 1 ay gibi bir süreydi ama dersleri ihmal etme sınav kolay gözüküyor ama derste anlatılan bilgi baya faydalı oluyor, birde hangi kurs olduğu farketmez dersleri ihmal etme yeter. Ayrıca silahsız alsanda olur Çünkü silahlı güvenlik olarak iş olanağı çok az
ben şu anda vardiyalı olarak bir fabrika'da Çalışıyorum'da kaç hafta sürmesi benim için önemli. Kurs ne kadar az sürerse o kadar iyi olur yani. Işten fazla zaman bulamıyorum. Tahminen kurs ücreti ne kadar olur acaba ?
- - - Eklendi - - -
ayrıca zaten silahlı ya yaşım yetmiyor
yaren_dede
Üye
valla kursa devamlı gitmene gerek yok arada birde gitsen olur, önemli olan kursa yatırdığın para, yani ben giderken öyleydi, 20 kişilik sınıfta genelde 5 kişi oluyordu. Kurs ücreti silahsız 250 tl civarı olması lazım
valla kursa devamlı gitmene gerek yok arada birde gitsen olur, önemli olan kursa yatırdığın para, yani ben giderken öyleydi, 20 kişilik sınıfta genelde 5 kişi oluyordu. Kurs ücreti silahsız 250 tl civarı olması lazım
bak bu iyiymiş peki Is bulmak kolay mi sertifika Yi aldıktan sonra ? Mesela sen bulabildin mi ?
yaren_dede
Üye
çoğu yerde bir tanıdık, arkadaş tavsiyesi filan gerekiyor daha doğrusu iş başvurusu yaptığın yere göre değişir. Mesela çoğu yer 12-24 çalışıyor ve Bu ağır bir çalışma düzeni maaşta genelde 1100 tl civarı Bu gibi işlere daha kolay başlarsın ama belediye ve devlet kurumlarında çalışma şartları memur gibi oluyor yani daha rahat çalışıyorsun ve maaş 1000-1600 tl arası oluyor Bu gibi yerlerde ve genelde dayından selam götürmen gerekiyor
ümran
Üye
arkadaşlar abimde bu sertifika var nereye başvurabilir ?
yaren_dede
Üye
güvenlik gördüğü bütün kurumlara gidip başvurabilir Çünkü genelde çalışılan kurumla anlaşıp taşeron şirkete imza atmaya gidiliyor yani güvenlik şirketleri genelde projelere güvenlik göndermez
messevim
Üye
Konu Sahibi
Hm . Evet biraz ağır 12 -24. Bizim de dayımz Yok ki selam götürelim neyse ne diyelim herşeyin hayırlısı inşallah. Bilgilendirmeden dolayı Allah razı olsun